Selma Blair'ın MS Hastalığı İle Mücadelesi Belgesel Oldu

Oyuncu Selma Blair'ın MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadelesi belgesele dönüştü.

Giriş Tarihi: 13.08.2021 16:20 Güncelleme Tarihi: 13.08.2021 16:21

MS (Multiple Skleroz) hastalığı bir süredir Hollywood'un da gündeminde. Son olarak 49 yaşındaki ünlü oyuncu Christina Applegate de kendisine MS teşhisi konulduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Applegate'den daha önce ise yine bir başka oyuncu, Selma Blair bu hastalıkla mücadelesini, geçirdiği aşamaları ve hissettiklerini sosyal medya hesabından paylaşıyordu.

HASTALIKLA MÜCADELESİ BELGESEL OLDU
Bir süredir MS hastalığıyla ilgili olarak düzenlenen farkındalık kampanyalarının da sözcüsü olan 49 yaşındaki Selma Blair'in bu süreci bir belgesele dönüştü. Yönetmenliğini Rachel Fleit'ın üstlendiği belgesel, 15 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek. Daha sonra da bir dijital TV kanalında yayınlanacak.

'BİR REALİTY ŞOVDA YAŞAR GİBİYİM'
Selma Blair'in MS hastalığıyla mücadelesini konu alan belgeselin tanıtım fragmanı da yayınlandı. Fragman Blair'in evinde dikkatli bir şekilde merdivenden inerken çekilen görüntüsüyle başlıyor. Sonra da ünlü oyuncu "Her zaman bir reality şovda yaşadığımı düşünürdüm" diyor.

2018 yılında MS teşhisi konulan Selma Blair, yaşadığı sürecin gerçekten zor olduğunu itiraf ediyor belgeselin fragmanında. Blair tanıtımın bir noktasında "Bana ölümüm için plan yapmam söylendi" diye konuşuyor. Fragmanda "Bildiğim, başkalarını cesaretlendirdiğim güzel olan her şey benim için de geçerli olacak mı?" dediği de görülüyor Blair'in.

BİZE ULAŞIN