Tom Daley'nin Hayır Örgüsü

Tom Daley, beyin kanseri yardım kuruluşunu desteklemek için Team GB hırkasını ördü.

Giriş Tarihi: 10.08.2021 10:40 Güncelleme Tarihi: 10.08.2021 10:43

Tokyo Olimpiyatları'nda senkronize dalışta altın madalya kazanan İngiliz sporcu Tom Daley, yarışlardaki başarısı kadar havuz kenarında sergilediği örgü örme hobisiyle de Tokyo'nun en akılda kalan isimlerinden oldu.

Tokyo Oyunlarının tribünlerinde örerken görüntülenen İngiliz Olimpiyat altın madalyalı Tom Daley, üzerinde çalıştığı Team GB hırkasının tamamını ortaya çıkardı.

Temmuz ayında Matty Lee ile birlikte senkronize 10 metre platformda ilk Olimpiyat altınını kazanan 27 yaşındaki sporcu, Olimpiyat Oyunları boyunca tığ işi iğnelerle sosyal medyada fotoğraflandı ve şimdi de Instagram ve Tiktok'ta bunu tanıtıyor.

Daley "Arka tarafta klasik bir Team GB logosu seçtim, omuzlarda bir bayrak ve üzerlerinde GBR var. Ön taraf için basit tutmak istedim ve Tokyo'yu Japonca işlemek için elimden geleni yaptım." diyor.

Daley, ulusal bir sporcu olarak yerini daha da sağlamlaştırmanın yanı sıra, 2011 yılında beyin kanserinden ölen babası Robert'ın anısına İngiltere merkezli Beyin Tümörü Yardım Kuruluşu için para toplamak için örgü becerilerini kullanıyor.

BİZE ULAŞIN