Karl Lagerfeld, Marbella'da Lüks Villalar Tasarlayacak

İspanya'nın Marbella kentindeki beş lüks villa, çarpıcı Akdeniz manzaralarına, çevre dostu malzemelere ve bir tasarımcı imzasına sahip olacak: Karl Lagerfeld.

Giriş Tarihi: 13.07.2021 15:02

Karl Lagerfeld şirketi, en son mimari projesinde, büyüklüğü yaklaşık 5.400 ila 9.700 fit kare arasında değişen beş benzersiz ev inşa etmek için İspanyol geliştirici Sierra Blanca Estates ile bir anlaşma imzaladı.

Henüz tamamlanma tarihi belirlenmedi ve birkaç ay içinde Karl Lagerfeld Villaları Marbella için bir satış çalışması başladığında daha fazla bilgi yayınlanacak.

Lagerfeld, Şubat 2019'da vefat etmeden önce otel ve rezidanslardaki faaliyetlerini hızlandırıyordu. 2014 yılında başlattığı ve "altı yıldızlı" olarak tanımlayarak tasarladığı Macau'daki 270 odalı lüks otel, yıl sonundan önce açılacak.

Marka ayrıca kısa süre önce Avustralya'daki Vanity Group ile bir dizi markalı otel olanaklarını piyasaya sürdü.

Yeni Karl Lagerfeld konutları, gayrimenkul projelerinde tasarım, satın alma ve pazarlama desteği sunan The One Atelier'in desteğiyle kurucu tasarımcının mimari ve iç mekan vizyonundan ilham alacak.

Karl Lagerfeld'in CEO'su Pier Paolo Righi, "Karl'ın zahmetsiz lüks vizyonunu, peyzajın ve çevrenin güzelliğine karşılık gelecek ve uyum sağlayacak bu muhteşem konut projesinde hayata geçirmekten dolayı çok heyecanlıyız." dedi.

BİZE ULAŞIN