Pharrell Williams Miami'de Otel Açtı

Pharrell Williams Miami, South Beach'te Otel Açtı.

Giriş Tarihi: 20.04.2021 12:53

Ünlü yapımcı ve girişimci Pharrell Williams, Pharrell Williams'ın Miami'de yer alan ve 100 bin metrekarelik alana sahip olan The Goodtime Hotel adlı oteli rezervasyon almaya başladı.

Pharrell Williams, ilk ortak yaşam tarzı otel markası olan The Goodtime Hotel için Groot Hospitality'den David Grutman ile iş birliği yaptı. Miami Beach'in Washington Bulvarı ve 6. Cadde üzerinde bulunan otel, lüks bir özel süit de dahil olmak üzere 266 odadan oluşuyor.

Pharrell Williams, "The Goodtime Hotel'in hem yeniden canlanma hem de özel bir şey keşfettiğinizde hissedilen o nadir heyecanı vermesini istiyoruz. Tamamen yeni bir ortama ve yepyeni bir zihniyete girmenin adrenalin yüklü hissi. Bu yer, gelen herkes için doğal ve güzel bir zaman sağlayacak." diyor.

30.000 metrekarelik havuz kulübü, Strawberry Moon'un bir parçası. Strawberry Moon'un adı verilen restoran ve havuzunda klasik ve gündelik Akdeniz yemekleri sunuluyor. Lobi dahil otelin her santimi "iyi vakit geçirmek" üzerine tasarlandı.

Odalarda özel nevresimler, özgün perdeler, leopar desenli banklar ve özel pembe çevirmeli telefon bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde açılan otelin açılış davetinde David Beckham, Victoria Beckham ve Kim Kardashian gibi ünlü isimler katıldı.

BİZE ULAŞIN