Brunello Cucinelli Covid-19 Aşı Merkezini Finanse Ediyor

Brunello Cucinelli, İtalya'nın Umbria bölgesindeki bir ortaçağ köyü olan Solomeo'daki Covid-19 aşı merkezini finanse ediyor.

Giriş Tarihi: 19.03.2021 13:22 Güncelleme Tarihi: 19.03.2021 13:31

Brunello Cucinelli kendi genel merkezine de ev sahipliği yapan ve restore edilmiş bir ortaçağ köyü olan Solomeo'daki aşı merkezini finanse etmek için Federica Cucinelli vakfı ile birlikte çalışıyor. Brunello Cucinelli, İtalya'nın Umbira bölgesinde yer alan Solomeo köyündeki merkezde aşılardan sorumlu 16 kişinin maaşını da ödeyecek. Merkezin amacı haftada 1200 kişiyi aşılamak.

Cucinelli, kendi ülkesi İtalya'da COVID-19 çabalarının büyük bir destekçisi oldu. Geçen Nisan ayında şirket, işyeri güvenliği stratejilerini araştırmak için Perugia'daki Università deli Studi üniversitesiyle ortaklık kurdu. Brunello Cucinelli'nin 1100 çalışanı araştırma için gönüllü oldu.

Birçok moda markası gibi, Brunello Cucinelli'nin işi de kilitlenmelerden darbe aldı, ancak bu yılın ikinci yarısında bir toparlanma bekliyorlar. Cucinelli yaptığı açıklamada, çalışanlarına bu dönemlerdeki sorumlulukları ve bağlılıklarından ötürü övgüde bulundu Bu dönemde böylesine güzel koleksiyonlar oluşturdukları için kendilerine borçlu olduğunu söyledi.

BİZE ULAŞIN