Zayn Malik Grammy'i Rüşvet Almakla Suçladı

Zayn Malik, müziğin Oscar'ları olarak görülen Grammy Ödülleri için rüşvet suçlamasında bulundu.

Giriş Tarihi: 11.03.2021 12:50 Güncelleme Tarihi: 12.03.2021 12:43

14 Mart akşamı sahiplerini bulacak olan Grammy Ödülleri öncesinde İngiliz şarkıcı Zayn Malik, ödül akademisini rüşvet almakla suçladı.

Model Gigi Hadid ile ilişkisinden Khai adını verdikleri bir kız bebek sahibi olan Malik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Grammy'ye de onunla bağlantılı olan herkese de... "diye başlayan öfke dolu bir paylaşım yaptı. Grammy ödüllerinin dağılımının şaibeli olduğunu ileri süren Malik, el sıkışıp hediyeler gönderenlerin kazanma şansı olduğu ileri sürdü. Zayn Malik "Gelecek yıl size bir sepet şekerleme göndereceğim" diye yazdı.


Gigi Hadid - Zayn Malik

2010 yılında One Direction grubunun üyesi olan ve çıkış yapan Zayn Malik, 2015 yılında solo kariyerine odaklanmak için gruptan ayrılmıştı. 3 albümü bulunan Malik, Taylor Swift ve Sia gibi ünlü isimlerle düet yaptı. Grammy'den adaylık alamadığı için sinirlenen Malik, Twitter hesabından ödül törenine öfke kustu. Genç yıldız, şu zamana kadar sadece Taylor Swift ile yaptığı 'I Don't Wanna Live Forever' parçası ile adaylık almıştı.

Grammy ile ilgili eleştireler yapan tek müzisyen Zayn Malik değil. The Weeknd, Drake ve Halsey de benzer yorumlarda bulunmuştu. The Weeknd de bu yıl Grammy adayları arasında yer almamasını bir tür dışlanma olarak nitelendirmişti.

BİZE ULAŞIN