Zendaya, Malcolm & Marie'nin Perde Arkasını Paylaştı

Zendaya, hayranlarına Malcolm & Marie'nin yapımına kendi objektifiyle içeriden bir bakış sunuyor.

Giriş Tarihi: 11.02.2021 12:10 Güncelleme Tarihi: 11.02.2021 17:28

Zendaya, John David Washington ile birlikte oynadığı yeni hit Netflix filmini çekerken sette geçirdiği zamanın birkaç kamera arkası fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Zendaya'nın kendisi tarafından nostaljik bir el kamerasıyla çekilen görüntülerde Malcolm & Marie'nin hayata geçmesine yardımcı olan mikroskobik ekip de yer alıyor.

Zendaya geçtiğimiz günlerde filmi çevreleyen tartışmalara , özellikle de filmde sevgilisini canlandıran Washington ile kendisi arasındaki yaş farkından bahsetti. Zendaya 24 yaşında, Washington ise 36 yaşında.

Aktris, "16 yaşımdan beri 16 yaşında bir oyuncuyu oynadım. Unutmayın, ayrıca insanlar benimle çocukken büyüdüler. Artık küçük kardeşiniz, büyümüştür. Bu yüzden, insanların benim gerçek hayatta büyüdüğüm fikrine alışması zor." diyor.

Malcolm & Marie, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie'yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar.

BİZE ULAŞIN