The Weeknd'den Super Bowl'da Metropolis temalı performans

Tampa Bay Buccaneers'ın 18 yıl sonra şampiyon olduğu Super Bowl'ın devre arası şovunda The Weeknd performans sergiledi.

Giriş Tarihi: 08.02.2021 10:19

Super Bowl devre arası şovu geleneksel olarak yüksek performans ve göze çarpan gösteri üzerine inşa edildi. Lady Gaga'nın Houston'ın NRG stadyumunun çatısından daldığını veya animatronik bir aslana binen Katy Perry'yi veya Arizona'nın Sun Devil Stadyumu'ndan süzülerek bir helikopterin açık kapısından hayranlara el sallayan Diana Ross'u düşünün.

Bu yıl biraz farklıydı...

Kanadalı R&B yıldızı The Weeknd, Super Bowl'un 55 yıllık tarihinde ilk kez katı koronavirüs protokollerine uygun olarak sahadan ziyade büyük ölçüde tribünlerden izlenmek zorunda kaldı. Ve 12 dakikalık şovu, Florida'nın Raymond James Stadyumu'nda sosyal açıdan uzak 25.000 hayranı toplayan binlerce karton kesim tarafından "izlendi".

Gerçek adı Abel Tesfaye olan yıldız, şovunun çoğunu Fritz Lang'ın Metropolis şehirinden modellenmiş hepsi dikey katmanlar ve neon tabelalar oluşan bir setin önünde gerçekleştirdi.

The Weeknd'in performansı dışında dikkati çeken bir detay daha vardı. Yakutlarla işlenmiş ve yapımı el işçiliğiyle 250 saat süren Givenchy Couture ceketi.

Devre arası performansı için, kristallerle işlenmiş özel ceketinin bir versiyonunu giyerek seyirciyi ışıkla kör etti. Ceket, dört nakışçı tarafından 250 saatten fazla süren bir süreçte bir araya getirilen bir şaheserdir, ancak yine de The Weeknd'in artık imzalı görünümünün bir sürümü.

The Weeknd, Starboy şarkısını söylerken ona büyük bir koro eşlik etti. Daha sonra hit şarkısı The Hills'i söyledi. The Weeknd, Can't Feel My Face şarkısını söylerken, tıpkı önceki performanslarından bazılarında kendisinin taktığı gibi, bandajlı dansçılar ona eşlik etti.

BİZE ULAŞIN