Johnny Depp 100 Milyonluk Davayı Kaybetti

Johnny Depp ve Amber Heard'ün kısa süren evliliğinin upuzun süren boşanma davası sürecinde yeni gelişmeler yaşandı. Yeni açıklamalara göre Amber Heard'ün Johnny Depp açtığı 100 milyon dolarlık dava, Depp'in alehine sonuçlandı.

Giriş Tarihi: 07.01.2021 13:09 Güncelleme Tarihi: 07.01.2021 13:11

Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisine açtığı 100 milyon dolarlık davada hüsrana uğradı.

Virginia hakimi Bruce D. White, Depp'in Heard'ın kendisine karşı açtığı davayı bozma girişimlerini reddetti ve Depp'in avukatının kendisini basında iftira ettiğini iddia etme hakkına sahip olduğuna karar verdi.

Söz konusu olan, Heard'ın Depp tarafından yapılan taciz hikayelerinin bir "aldatmaca" ve "sahte" olduğunu medya kuruluşlarına anlatan avukat Adam Waldman tarafından ileri sürülen iddialardı. Yargıç White, bu ifadelerin bir kişinin itibarına zarar verebileceğine ve sanığın 1. Değişiklik savunmalarını talep etme kabiliyetini artıran yeni geçen yasalar kapsamında korunmadığına karar verdi.

Mahkemeyi yürüyen Yargıç Bruce White'ın açıklamasında şu sözlere yer verildi: "#MeToo hareketinin ışında ve bugünün sosyal ikliminde haksız yere kötüye kullanım iddialarında bulunmak, herkesin ortak görüşüyle birlikte Amber Heard'ün itibarına zarar vermek anlamına gelir. Bu nedenle bu mahkeme, açıklamalarda bulunan hakaret iddialarının dava edilebilmesi için yeterli derecede sorunsal olduğuna karar verdi. Ama Mr. Depp'in ifadeleri ve avukatının ifadelerinin neye yol açtığı anlaşılabilir. Yine de bu ifadeler Mr. Depp'in Amber Heard'ü taciz etmediği imasını taşıyor." Bu davanın ardından Depp, Heard'e 100 milyon dolar tazminat ödemek durumunda.

BİZE ULAŞIN