İnzivadan çıkan Jared Leto corona virüs gerçeğiyle yüzleşti

12 gündür çöl inzivasında bulunan Jared Leto, gerçek dünyaya geri döndü ve corona virüs salgını hakkında "hiçbir fikri" yok!

Giriş Tarihi: 17.03.2020 15:29

12 gün boyunca çölde sessiz ve internetsiz bir inzivaya çekilen Oscar'lı oyuncu Jared Leto, corona virüs salgını haberlerini öğrenince, "Vay canına, sonsuza kadar değişmiş bir dünyaya döndük" dedi.

Jared Leto, tüm iletişim olanaklarından yoksun geçirdiği 12 günün ardından dünya çapında Corona virüsü salgını olduğunu yeni öğrendi.

Leto, Twitter hesabından paylaştığı bir mesajda, "Vay canına, 12 gün önce çölde sessiz bir meditasyona başlamıştım. Tamamıyla telefonsuz ve iletişimsiz, izole edilmiş haldeydik. Dışarıda neler olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Dün bambaşka bir dünyada yürüdük. Sonsuza kadar değişmiş bir dünyada. Çıldırtıcı olduğu söylenebilir" dedi.

Arkadaşlarından ve ailesinden mesajlar alan Leto, neler olduğunu anlamaya çalıştığını ekleyerek, "Umarım siz ve yakınlarınız iyisinizdir. Hepinize pozitif enerji gönderiyorum. İçeride kalın, güvende kalın" mesajı vermeyi ihmal etmedi.

BİZE ULAŞIN