Shakira ve Jennifer Lopez Super Bowl'a hazır

Amerikan Futbol Ligi'nin Şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'a sayılı günler kaldı. Organizasyonun devre arasında boy gösterecek olan iki Latin şarkıcı Shakira ve Jennifer Lopez, açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi: 31.01.2020 15:15 Güncelleme Tarihi: 01.02.2020 15:07

Amerika Birleşik Devletleri'nde sabırsızlıkla beklenen Futbol Ligi'nin şampiyonluk mücadelesi Super Bowl, 2 Şubat gecesi saat 02.30'da oynanacak. Geçtiğimiz yıl ülke ekonomisine 15 milyar dolarlık katkı yapan organizasyonun yaklaşık 200 milyon kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

Dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl'un devre arasında Shakira ve Jennifer Lopez boy gösterecek. İki Latin şarkıcı, organizasyon öncesi düzenlenen etkinlikte bir araya gelip soruları yanıtladı.

3 Grammy ödülü bulunan Shakira "Sahnede yer alan iki Latin şarkıcı olarak ülkedeki çeşitliliği kutlayacağız" açıklamasında bulundu.

Porto Riko asıllı Jennifer Lopez de "Shakira ile birlikte unutulmaz anlar yaşatacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Dünyaca ünlü markaların sadece organizasyona özel olarak reklam ürettiği organizasyonda bu sene fiyatlar da artmış durumda.

Geçtiğimiz yıllarda markalar her 30 saniye için 5 milyon dolar ödeme yaparken, bu kez 5.6 milyon doları gözden çıkarmak zorunda.

Florida'daki Miami Gardens'ta bulunan Hard Rock stadyumunda düzenlenecek olan organizasyonda San Fransisco 49'Ers ile Kansas City Chiefs karşılaşacak.

BİZE ULAŞIN