Bill Gates'e jokey damat

Dünyanın en zengin ikinci kişisi Bill Gates'e Mısırlı jokey Nayel Nassar damat olacak. Nassar madalyalı jokey olarak çalışıyor.

Giriş Tarihi: 31.01.2020 09:28 Güncelleme Tarihi: 01.02.2020 13:18

96.5 milyar dolarla dünyanın en zengin ikinci kişisi Bill Gates'in 3 çocuğundan en büyüğü Jennifer Gates (23), Nayel Nassar (28) ile nişanlandı. Çift, 4 yıldır birlikteydi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates'e damat olan Nayel Nassar, Mısırlı milyoner bir ailenin çocuğu olarak ABD Chicago'da dünyaya geldi. Nayel Nassar küçükken ailesi Kuveyt'e taşındı.

Ailesi Kuveyt'te inşaat ve iç mimarlık üzerine şirket sahibi olan Nayer Nassar, dünyanın en saygın üniversitelerinden Amerikan Stanford'a ekonomi okumaya eğitimi aldı. Aldığı eğitime ve ailesinden gelen servete rağmen bambaşka bir alanda profesyonelleşen Nayel Nassar, atla engel atlama dalında ülkesini birçok yarışmada temsil eden madalyalı bir jokey.

Aynı zamanda satış danışmanlığı yapan bir firmanın sahibi. Kendisi de Stanford'da okuyan Jennifer Gates, Nayel Nassar ile atlara olan tutkusu sayesinde tanışmış. Nayel Nassar, kazandığı tek bir yarıştan elde ettiği 1 milyon dolarlık ödül nedeniyle 'Milyon Dolarlık Jokey' lakabıyla anılıyor.

Nişanlısı gibi atla engel atlama alanında amatör jokey olan Jennifer Gates ile Nayel Nassar, 'Paris Panthers' takımında birlikte yer alıyor. Çiftin evllik tarihi henüz belirlenmedi.

BİZE ULAŞIN