Brad Pitt Venedik Film Festivali'nde!

Brad Pitt bilim kurgu türündeki yeni filmi Ad Astra'nın prömiyeri için Venedik'e gitti. Venedik Film Festivali kapsamında ilk kez gösterilecek olan filmin galası bu akşam gerçekleşecek.

Giriş Tarihi: 29.08.2019 12:30 Güncelleme Tarihi: 02.09.2019 15:32

Brad Pitt, rol aldığı uzay filmi Ad Astra'nın 76. Venedik Film Festivali'nde bu akşam yapılacak galasına katılmak üzere Venedik'e gitti. 55 yaşındaki Pitt, İtalya'nın Venedik kentinde kalacağı otele tekneyle geldi.

Rahat stili ve her haliyle karizmatik olmayı başaran tavırlarıyla tekneden inen Pitt, gazetecilerin ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Galakside yaşamın var olup olmadığı konusunda kişisel nedenlerle keşfe çıkan bir astronotun hikayesini odağına alan Yıldızlara Doğru filminin konusu ise şöyle: Filmde astronot Roy McBride'ın yolculuğunu anlatılıyor. 20 yıl önce uzayda hayat aramak için Güneş Sistemi'nde çıktığı görevde kaybolan babasını galakside aramaya başlayan Roy, kayıp babasını bulmak ve gezegenimizdeki hayatı tehdit eden bir gizemi çözmek için güneş sisteminin dışına yolculuk ediyor.

BİZE ULAŞIN