Chris Hemsworth Thor'u bırakmaya hazır olmadığını söyledi

Şu sıralarda vizyonda olan Avengers Endgame filminde, Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth Thor Ragnarok filmiyle ilgili enteresan bir itirafta bulundu.

Giriş Tarihi: 29.04.2019 13:51 Güncelleme Tarihi: 29.04.2019 13:53

Avengers: Endgame filminin vizyona girmesinin ardından Chris Hemsworth canlandırdığı Thor karakteri ile ilgili konuştu. Variety'nin podcast programına katılan Hemsworth, Thor karakterini şimdilik bıraktığını ima eden sözler sarf etti. Ayrıca oyuncu, Avengers filmlerini tamamen ne zaman bırakacağını da bilmediğini ifade etti.

Bir podcast programına katılan Avengers'ın yıldız oyuncularından Chris Hemsworth, Thor karakterinin geleceği hakkında konuştu. Bu rolü bırakmak için henüz hazır olmadığını belli eden başarılı oyuncu, Thor hakkında şu sözleri sarf etti: "Bir gün gelecek. Şimdi ya da gelecekte olup olmayacağını bilmiyorum. Geleceğin ne getireceğini kim bilir? Yeniden çekimler olabilir, devam filmi olabilir, geçmişe gidilebilir. Kim bilir!" Thor'un sahip olması gereken fiziği koruyabilmek için yıllardır sportif olmaktan vazgeçmeyen ve gece gündüz çalışan Chris Hemsworth bu konu hakkında sözlerine şu şekilde devam etti: "Eğer çalışmayı bırakırsam o zaman işler can yakmaya başlayacak ve ben vücudumun bozulduğunu düşünmeye başlayacağım. Benim için hareketli olmak ve sürekli eğitim gibi şeyler enerjimin kaynağını oluşturuyor. Burası hareketin motivasyonumu ve başka aktiviteleri oluşturduğu yer oluyor. Bu iş için zorlandığımı söyleyemem, ama formda kalmak için işe alındım ve para aldım. Bana verilen eğitim ve verilen ayrıcalık inanılmazdı. Ama dışarıda bile bu karakteri canlandırmayı düşünüyordum. Sürekli meşgul olmaktan ve atletik davranışlar içinde olmaktan zevk aldım."

Ayrıca bilindiği üzere Chris Hemsworth ile, Hulk Hogan'ı canlandırması üzerine anlaşmaya varılmıştı. Tahmin edilebileceği gibi Hemsworth'ün Thor ile birlikte sürdürdüğü sportiflik Hulk Hogan için hazırlıklara başlayacağı zaman daha ileri bir seviyeye geçecek. Hemsworth bu rolü hakkında da şu yorumları yaptı: "Geçtiğimiz günlerde ben de bunu düşünüyordum. Eğitim tarzı farklılığı... Böyle bir karakter için bu tarzda bir kilo çok büyük kaldırma kuvveti getirecektir ve çok daha fazla kalori..."

Chris Hemsworth'ün bir kez daha Thor karakterini canlandırdığı Avengers: Endgame sinemalarda gösterime girmiş bulunuyor. Ancak Hulk Hogan biyografisi olması beklenen filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

BİZE ULAŞIN