Jason Momoa'nın yeni imajı

Game of Thrones'ta canlandırdığı Khal Drogo karakteriyle dünya çapında tanınan, son olarak Aquaman filminde Arthur'un canlandıran Jason Momoa, 7 yıl sonra sakallarına veda etti. Sakallarını keserken video çeken ünlü oyuncu, o anları da 'Hoşçakal Drogo, hoşçakal Aquaman' yazarak paylaştı.

Giriş Tarihi: 20.04.2019 09:50

Game of Thrones dizisindeki Khal Drogo karakteriyle hayatımıza giren ünlü oyuncu Jason Momoa, 2012'den bu yana hiç kesmediği sakallarına veda etti.

Declan, Aquaman ve Khal Drogo karakterlerine ikonikleşmiş sakallarıyla hayat veren Momoa'nın yeni hali sosyal medyada da büyük ses getirdi, kimi beğenmedi kimi de yeni halinin çok daha iyi olduğunu söyledi.

'Hoşçakal Drogo, Aquaman, Declan, Baba' yazan Jason Momoa amacının plastik atıkların çevre üzerindeki yıkıcı etkileri konusunda farkındalık yaratmak olduğunu açıkladı:

"Çocuklarım, çocuklarınız, dünya için… Gezegenimizin sağlığı için… Okyanusları temizleyelim. Bu topraklar bizim" diyen Momoa, geri dönüşümün önemine de dikkat çekti. Yakın zaman sonra Apple'ın dijital yayın platformunda başlayacak olan See adlı bilim kurgu dizisinde rol almaya hazırlanan Momoa, herkesi kendisine katılmaya davet etti.

BİZE ULAŞIN