Meghan Markle sarayın kurallarını yıkabilir

Prens Harry ile düğünlerinde kilise koridorunda yanında annesinin yürümesini isteyen prenses adayı Meghan Markle için saray kurallarının yıkılabileceği iddia edildi.

Giriş Tarihi: 12.03.2018 12:50 Güncelleme Tarihi: 12.03.2018 13:32

İngiliz kraliyet ailesinin yeni prenses adayı, ABD'li oyuncu Meghan Markle ile Prens Harry'nin düğününe geri sayım başladı. İngiliz basını hemen hemen her gün düğünle ilgili yeni bir iddiaya yer veriyor.

Son haber, Markle için saray kurallarının yıkılabileceğiyle ilgili. Markle'ın 19 Mayıs'taki düğünde, kilise koridorunda, kendisine annesi Doria Radlan'ın eşlik etmesini istediği öne sürüldü. Geleneklere göre gelinin yanında bir kadının yürümesi doğru değil. Ancak kraliyet ailesinin Markle için kuralları yıkabileceği iddiası gündemde.

Babası Thomas Markle ile aralarının iyi olmadığı bilinen Markle için Prens William'ın sarayı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Mirror gazetesinin haberine göre, kraliyet henüz bu isteğe olumlu yanıt vermedi. Saraya yakın kaynaklara göre, kraliyet ailesi, Markle'ın annesini tercih etmesini anlayışla karşılıyor ancak geleneklere göre gelinle birlikte bir kadının yürümesini doğru bulmuyor. Bazı kraliyet üyelerinin bu istekten hoşnut olmadıkları da gelen haberler arasında.

36 yaşındaki Markle ile 33 yaşındaki Prens Harry, bir buçuk yıldır birlikte. Markle, ilk evliliğini 2011-2013 yılları arasında menajer Trevor Engelson ile yapmıştı.

BİZE ULAŞIN