Kim Kardashian ile Kendall Jenner arasında kıskançlık krizi

Kameralara yan yana el ele hep gülerek poz veren, sosyal medyada birbirlerine övgüler düzen Kardashian- Jenner kardeşler arasında kıskançlık krizi yaşandığı iddia edildi.

Giriş Tarihi: 02.03.2018 09:27

ABD magazin basınına yansıyan haberlere göre Kim Kardashian ile ailenin top model üyesi Kendall Jenner'ın arası açıldı. İki kardeş, mesleki kıskançlık nedeniyle birbirlerine küstü.

İddialara göre bunun nedeni de Kim Kardashian'ın bir dergiye kapak pozu vermesi. Bu durumun, podyum kariyerinde hızla yükselen Kendall Jenner'ı çileden çıkardığı konuşuluyor.

Aileye yakın kaynaklara göre Kendall Jenner, 37 yaşındaki ablasının kendi kariyerine el atmaktan vazgeçmeyip podyumdaki ışığını söndürdüğü iddiasıyla kıskançlık krizleri geçirdi.

22 yaşındaki Jenner'a göre ablası 40 yaşına merdiven dayayan üç çocuk annesi Kardashian modellik için çok yaşlı.

Ablasını ölesiye kıskanan Kendall Jenner'ın "Tüm dünyanın hala Kim'den neden etkilendiğini bir türlü anlayamıyorum" dediği ileri sürülüyor.

Ailenin en sessiz ve sakin üyesi olan Kendall Jenner modellik kariyerine başladıktan sonra kariyerinde hızla yükseldi. Kendi kanatlarıyla uçmaya çalışan Jenner, mensup olduğu ailenin de etkisiyle önemli defilelere çıktı. Bunlar arasında Victoria's Secret defilesi de var.

BİZE ULAŞIN