Lifestyle

Dev illüstrasyonlarla sokakların hikayeleri

Dev illüstrasyonlarla sokakların hikayeleri

Sanatçı Hakan Keleş, sokakların hikayelerini, gerçek insanları cüceleştiren dev illüstrasyonlarla anlattı. İllüstrasyonlarda Nasreddin Hoca, Aşık Veysel, Cem Karaca, Neşet Ertaş gibi isimlere de yer verdi.

01 Mart 2018

Mimar, illüstratör ve akademisyen Hakan Keleş, Türkiye'nin farklı şehirlerinden sokakların hikayelerini dev illüstrasyonlarla anlattı.

Cep telefonuyla çektiği sokak fotoğraflarına dev illüstrasyonlar yapan Keleş, çalışmasına "Cüceler Serisi" adını verdi.

Sanatçı, bu adı seçerken, cüceler şehrinde geçen "Güliver'in Gezileri" adlı romandan etkilendiğini söyledi.

Keleş'in illüstrasyonlarında gerçek insanlar cüceler olarak görünüyor.

Dev illüstrasyonlar arasında Nasreddin Hoca, Aşık Veysel, Cem Karaca, Neşet Ertaş gibi isimler ile günlük hayattan insanlar yer alıyor.


Daha Fazlası

Tersane İstanbul Winter Town: 2026’ya Kadar Sürecek Büyülü Kış Festivali Başladı

Güven inşa etmek, en kalıcı başarı!

Tohum Otizm Vakfı, Otizmli Çocuklar İçin İyiliği Festivale Dönüştürüyor…

Peugeot E-5008 “Art On Cars” İle Sanatın ve Teknolojinin Buluşma Noktasında