Lifestyle

Prens Harry ile Markle'den cami ziyareti

Prens Harry ile Markle'den cami ziyareti

Prens Harry’nin nişanlısı Markle’ın Grenfell Tower yangınında can verenlerin yakınlarını Al Manaar Camii’nde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

14 Şubat 2018

19 Mayıs 2018'de Windsor Sarayı'ndaki düğünle evlenecek olan Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle, yine manşet oldu. Meghan'ın Grenfell Tower yangınında hayatını kaybedenlerin yakınlarını görmek için Londra'daki Al Manaar Camii'ne gittiği ortaya çıktı. Meghan Markle'ın tam 4 kez gerçekleştirdiği ziyarette gözyaşlarını tutamadığı belirtildi. Başarılı oyuncu Meghan, Harry'siz özel toplantılar yaparken Grenfell Tower'da hayatını kaybeden 71 kişinin tüm yakınlarıyla görüşmek istemesi takdir topladı.

Meghan'ın bunu uzun süre gizli tutmayı başardığına da dikkat çekildi. Al Manaar Camii'nde Meghan'ı görmelerinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten bir kişi, "Artık o kalbimizin en özel yerinde olacak. Ziyaretiyle bizi çok mutlu etti. Yardıma ihtiyacımız olup olmadığını sorması çok içtendi. Her geldiğinde bir önceki ziyaretinde söylediklerinin olması için çalıştığını gördük. Kraliyet ailesi çok özel bir üye kazanıyor" dedi.

Daha Fazlası

Tersane İstanbul Winter Town: 2026’ya Kadar Sürecek Büyülü Kış Festivali Başladı

Güven inşa etmek, en kalıcı başarı!

Tohum Otizm Vakfı, Otizmli Çocuklar İçin İyiliği Festivale Dönüştürüyor…

Peugeot E-5008 “Art On Cars” İle Sanatın ve Teknolojinin Buluşma Noktasında