İç huzuru ve kendine güveni tam: Seçkin Özdemir

Onu daha tanımadan, iki kelime ile tanımlamam istense, tereddütsüz bir şekilde “samimi ve iyi niyetli” derdim. En azından bende bıraktığı ilk intiba bu şekildeydi. Sohbetimizin sonunda bu konuda yanılmadığımı anlamam uzun sürmedi gerçi. Bu aralar ATV’deki ‘Can Kırıkları’ dizisi ve ‘Bücür’ adlı filmle karşımıza çıkan Seçkin Özdemir, işine bağlı olduğu gibi hayatla bir ‘derdi’ de olan bir adam aynı zamanda.

Giriş Tarihi: 27.10.2018 13:45

Alışveriş ve moda ile de yakından ilgileniyor; en azından sezon trendleri hakkında bir fikri olanlardan… Zincir kolye ve şapkalara düşkünlüğü de var. Ağırlıklı olarak moda olanı değil kendi çizgisiyle örtüştüğüne inandığı parçaları tercih ettiğini söylerken en çok hangi moda tasarımcısının ilgisini çektiğini soruyorum ve çok net bir şekilde yanıtımı alıyorum: "O alan bende yok işte. Sorma." deyip gülüyor.

Bu aralar tesadüfi bir biçimde iki farklı projede komiser rolünü üstlenen Seçkin Özdemir, kararlı ve kendinden emin duruşu, samimi açıklamaları ve içten ve sempatik tavrıyla benden puanları fazlasıyla aldı. Bu durumda, bana da yolunun açık olmasını dilemek düşüyor.


Saç & Makyaj MURAT AKBULUT
Fotoğraf Asistanları TANER YAMAN, ENES GÜRLER
Moda Editörü Asistanı ARNO BAĞDASAR

yelek NETWORK, kazak ERMENEGILDO ZEGNA, pantolon MASSIMO DUTTI​

BİZE ULAŞIN