Bu ay öne çıkanlar

Sizi bekleyen en iyi ürünleri inceleyen sayfalarımıza göz atmadan alışverişe çıkmayın!

Giriş Tarihi: 28.03.2018 16:36

SELFIE SEVERLERE

Fotoğrafçılık konusundaki başarısıyla tanınan Sony'nin son ürünü XA2 Ultra selfie odaklı bir telefon. Çift ön kamerası, ön flaşı ve süper geniş açı seçeneğiyle her ortamda net selfie üretimi vadeden cihazın arka kamerası da üst düzey özellikler barındırıyor. Yuvarlak hatlı kenarlar, geniş ekran, yüksek kapasiteli batarya ve parmak izi sensörü gibi özelliklere sahip cihaz, Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle piyasaya sürülüyor.

www.sony.com.tr

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLEN YALINLIK

Mevsim, hava durumu ya da sıcaklık değişse de giysilerimizle uyumu değişmeyen bir konsept var: Minimallik. Calvin Klein da geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni saat serisiyle minimallik yaklaşımını kullanıcılarıyla buluşturan markalardan. 'High Moon' isimli seri farklı kasa ebatları, kadran seçenekleri, alternatif bileziklerin yanında çelik veya deri kayış seçenekleriyle de sunuluyor.

www.calvinklein.com

FARKLILIK ARAYANLARA

Milano'dan dünyaya açılan Superglamourous, İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu'yla şıklığı farklılıkla birleştirmek isteyenleri hedef alıyor. Koleksiyonda toka detaylarıyla dikkat çeken bot ve slipper ayakkabılar ön plana çıkıyor. Birinci sınıf İtalyan derisi ve kösele tabanları sayesinde konforlu bir kullanım sunan koleksiyon ürünlerinin koyu tonlarda farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

www.superglamourous.com.tr

BAHAR ŞIKLIĞI

Mevsim geçişlerini simgeleyen bahar ayları farklı tonlar ve farklı tarzlardaki parçalarla buluştuğumuz dönemler. Damat da ilkbahar-yaz koleksiyonuyla bu yaklaşımı devam ettiren markalardan. Pastel tonlardan canlı renklere, spor parçalardan şık ürünlere birçok seçenek sunan koleksiyon gömlekler, ceketler, pantolonlar ve daha bir ürünle gardırobuna bahar havası getirmek isteyenleri hedef alıyor.

www.damattween.com

MODERN SADELİK

Farklı doku ve desenlerin öne çıktığı İlkbahar-Yaz 2018 sezonunda Cos da bu trendi sürdüren markalardan. Fütüristik tonlar, örgü kumaşlar, organik kesimler, modüler kullanım seçenekleriyle şekillenen koleksiyonda tüm parçaların sahip olduğu ortak nitelikse kâğıt katlama tekniklerinden esinlenmeleri. Koleksiyonda trençkot, gömlek, yelek ve pantolonların yanı sıra birçok aksesuar da yer alıyor.

www.cosstores.com

'COOL' GÖRÜNÜM

Güneşin yüzünü daha fazla göreceğimiz bahar ayları giyimimiz için de farklı ihtiyaçlar doğuruyor. Levi's İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda bulunan yeni şapkalarıyla bu ihtiyaçları karşılayabilecek çözümler sunuyor. Büyük veya küçük 'Batwing' logolarıyla klasik Levi's tarzını yansıtan şapkalar, markanın 'Flexfit' ismini verdiği bir teknoloji sayesinde başa tam oturarak konforlu bir kullanım sağlıyor.

www.levi.com

TARZINIZI TAMAMLAYIN

Baharla birlikte canlanan doğa, çoğu zaman giyimimizin de renkli bir hal almasını sağlıyor. Genellikle daha canlı renklerdeki kombinlere büründüğümüz bu mevsimde Brooks Brothers da sunduğu seçeneklerle yanımızda olduğunu vurgulayan bir marka. İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu'ndaki mavi, kırmızı, lila, yeşil tonlarına sahip gömlekler, ceketler, yelekler ve daha mat tonlardaki aksesuarlarla marka birçok farklı seçeneği sizlerle buluşturuyor. www.brooksbrothers.com 'COOL' GÖRÜNÜM Güneşin yüzünü daha fazla göreceğimiz bahar ayları giyimimiz için de farklı ihtiyaçlar doğuruyor. Levi's İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda bulunan yeni şapkalarıyla bu ihtiyaçları karşılayabilecek çözümler sunuyor. Büyük veya küçük 'Batwing' logolarıyla klasik Levi's tarzını yansıtan şapkalar, markanın 'Flexfit' ismini verdiği bir teknoloji sayesinde başa tam oturarak konforlu bir kullanım sağlıyor.

www.levi.com

CİLDİ KONTROL ALTINA ALIN

Cildinizin aşırı parlamasından ve yağ salgılamasından şikâyetçiyseniz; sizi Bioderma'nın erkeklere özel geliştirdiği Sébium Mat Control bakım kremi ile tanıştıralım. Fluidactiv™ patentiyle cildin sebum kalitesinin ve nem dengesinin korunmasını amaçlayan krem, yumuşak dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emiliyor, parlamayı önlüyor ve aynı zamanda cildin dokusunu düzelterek gözenekleri de sıkıştırıyor.

www.bioderma.com.tr

DOĞAL CANLILIK

Fransız tasarımcı Franck Boclet'in yeni koku koleksiyonları bahar mevsimde kullanıcılarına yeni bir benlik kazandırmayı amaçlıyor. Daha sert ve baharatlı kokulardan daha hafif kokulara kadar birçok farklı tarzda olan kokular, tamamen doğal malzemelerden üretiliyor. Serinin öne çıkan ürünlerinden 'Ashes' karanfil, misk, baharatlı amber ve tütsü gibi kokuların harmanlanmasıyla ortaya çıkarken, 'Heroes' bergamot, sedir, vanilya, yosun, Hindistan cevizi gibi kokuları bir araya getiriyor.

www.humer.com.tr

ÖZGÜN DOKULAR

Network, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonuyla ofisin yanı sıra gündelik hayatında da şık, özgür ve farklı görünmek isteyenleri hedef alıyor. Zen felsefesinin dinginliğinden Urban Safari ruhuna, hafifliğiyle öne çıkan dokulardan farklı görünümü yansıtan takım elbiselere kadar birçok farklı seçenek sunan koleksiyon gri, beyaz, bej, vizon tonlarının yanında lacivert, beyaz, indigo, haki ve asit yeşilinin ön plana çıktığı ürünler de barındırıyor.

www.network.com.tr

BİZE ULAŞIN