Lifestyle

Seksin elli tonu!

Seksin elli tonu!

O kitabı biliyorsunuz, malum, ülkemizde 'Yetişkinler İçin' ibaresiyle satışa çıkarılan ilk kitap olarak lanse edildi. 'Grinin Elli Tonu'nun popülaritesi sadece edebiyat dünyasında değil, seks oyuncakları satan sitelerde de 'iş yapıyor'.

08 Kasım 2012

'Grinin Elli Tonu 'nun yazarı E. L. James tarafından geliştirilen seks oyuncakları, kitabın kendisi gibi satış rekoruna koşuyor.

Seks oyuncaklarının satıldığı Lovehoney.co.uk adresinde 'aşk topları' ilk günden altı bin adet sattı. Fazla istek üzerine ek stoklar devreye sokan sitenin, yaklaşan yılbaşıyla çiftlere yoğun bir hizmet verdiği söyleniyor.



Eğer 'Grinin Elli Tonu'nu okuyup iç geçiren bir sevgiliniz varsa, fantazi dünyanızı geliştirmek ve genişletmek için böyle sürpriz hediyelere başvurabilirsiniz. Seks hayatınızı canlandırmak için neden olmasın?

Daha Fazlası

Tersane İstanbul Winter Town: 2026’ya Kadar Sürecek Büyülü Kış Festivali Başladı

Güven inşa etmek, en kalıcı başarı!

Tohum Otizm Vakfı, Otizmli Çocuklar İçin İyiliği Festivale Dönüştürüyor…

Peugeot E-5008 “Art On Cars” İle Sanatın ve Teknolojinin Buluşma Noktasında