2023 Esquire Oyun Ödülleri

"Alan Wake 2"den "Baldur's Gate 3"e, oyun sektörü en iyi yıllarından birini geçirdi. Sektörün en iyilerini bu listede topladık.

2023 Esquire Oyun Ödülleri

Yazı Brady Langmann, Josh Rosenberg, Luke Guillory

Çeviri Zeynep Merve Kaya

Bu yıl ne zaman yakın çevremden, iş yerimden veya oyun sektöründen bir arkadaşımla yılın en iyi oyunlarıyla ilgili konuşsam; "daha hepsini oynayamadım" lafını duyuyorum. Diablo IV? Daha başlamadım. Starfield? Önümüzdeki yıla saklıyorum. Tamam, en azından Tears od the Kingdom'a başlamışsındır herhalde. İndirdim ama daha Baldur's Gate 3'ü bitiremediğim için başlayamadım. Öf be.

Oyun sektöründe iyi de (oynanacak ne çok şey var!) kötü de (oyun oynayacak vaktim yok!) vardır. Esquire'ın oyun delileri olarak olabildiğince çok oyun denemeye çalıştık bu sene. Baldur's Gate 3'te karakterimizin vücudunu kişiselleştirdik, Madden'da "franchise mod" ile hırsımıza yenik düştük, Gran Turismo 7 VR'da delirdik, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC paketiyle büyülendik.

Daha Alan Wake 2'ye başlamadıysan sevgili okuyucu, ne duruyorsun! Hemen işe koyul. Biz de bu arada Esquire'ın Yılın Oyunu ödülleriyle başlayıp, favori oyun aksesuarlarımıza uzanan, 2023'te sevdiğimiz her şeyi barındıran bir liste hazırladık.

BİZE ULAŞIN