2023 Gotham Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bağımsız filmlerin ödül gecesi 32. Gotham Ödülleri dün gece sahiplerini buldu.

2023 Gotham Ödülleri Sahiplerini Buldu

(Fotoğraf: Past Lives, 2023)

27 Kasım 2023 Pazartesi düzenlenen gecede 2023 Gotham ödülleri yeni sahipleriyle buluştu. Bu yıl 32'incisi düzenlenen ve bağımsız filmlerin ödüllendirildiği 2023 Gotham Ödülleri, New York'taki Cipriani Wall Street binasında gerçekleştirildi. Oppenheimer, Barbie ve Killers of the Flower Moon gibi büyük yapımların yarıştığı gecede ödül alan filmler, Oscar'a giden yolun habercisi niteliği taşıyor.

A24 yapım şirketi bu yıl televizyon ve film dallarında 10 adaylıkla adaylıkların başında yer aldı. Everything Everywhere All At Once ile Oscar ödüllü başarısını yakalayan A24, Past Lives, The Zone Of Interest ve Beef ile adaylık kazandı. Searchlight Pictures'ın All Of Us Strangers adlı filmi, dört adaylıkla geride kalmayarak, tekil çalışmalar arasında en çok aday gösterilen film olsa da eli boş kaldı.

Dijital yayın platformu Netflix, May December ve Beef yapımlarıyla ödül sahibi olarak gecenin öne çıkan kazananı oldu. Ancak bağımsız sinemanın en popüler iki stüdyosu A24 ve NEON büyük ödülleri kucaklayan taraf olarak geceye damgasını vurdu; "En İyi Film" Past Lives ve "En İyi Uluslararası Film" Anatomy Of A Fall

2023 Gotham Ödülleri sahipleri:

BİZE ULAŞIN