Robert Downey Jr.’dan Kahve Alır mıydınız?

Robert Downey Jr., Oppenheimer başarısının ardından kendi kahve markasıyla karşımıza çıktı.

Giriş Tarihi: 31.01.2024 16:39 Güncelleme Tarihi: 31.01.2024 16:39

Yazı Ece Büyükçolpan

Oppenheimer filminin kötü karakteri, kendi kahve markası "Happy"yle hayranlarının yüzlerini güldürerek gönül almak istiyor sanki. Downey Jr., yeni kahve markası Happy'yi piyasaya sürmek için Method Products ve Eos gibi markaların arkasındaki isim Craig Dubitsky ile iş birliği yaptı. Happy, hazır kahveden çekirdek kahve ve çekilmiş kahveye kadar bir kahve markasından talep edebileceğiniz versiyonları %100 Arabica kahvesi olarak müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Robert Downey Jr., bir röportajda kahve tutkusunu şöyle anlatıyor: "Kahve mükemmel bir madde. Hem büyülü hem tutarlı hem de yasal. Annemin severek tükettiği bir içecekti ve ben de onun ayak izlerini takip etmeye karar verdim. Kahveyi aileyle, arkadaşlıkla, yol kat etmekle ve varoluş amacımla ilişkilendiriyorum."

Happy, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen bir kahve markası olmaya odaklanıyor. Happy, Rainforest Allince tarafından sertifikalandırılmış olanlar da dahil olmak üzere Orta ve Güney Amerika'daki çiftçilerin yanı sıra dünyanın zenginliklerinin derinliklerine inmek istiyorsanız, markanın web sitesinden kahvenizi kimin yetiştirdiğini, hasat ettiğini ve kavurduğunu görebilirsiniz.

Lezzet söz konusu olduğunda Happy, kahvelerini şöyle kategorilendiriyor: Örneğin, "olağanüstü hafif kavrulmuş kahve", "ufalanmış bisküvi" aromasına sahipken "muhteşem orta kavrulmuş kahve", "meyvemsi ve iyimserlik" aromalı bir tat olarak sunuluyor.

Piyasada mevcut kahve markaları coğrafyaya, enerjiye ve geleneğe odaklanırken Happy kurucuları kendilerinin ezoterik niş zevklere odaklandıklarını belirtiyorlar: "Kahvenin sevdiğimiz ve keyif aldığımız, lezzetli bir içecek olması gerekiyor."

Amacı "mutluluk vermek" olan Happy, kavrulmuş kahve çekirdeklerinin ötesinde, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük mental sağlık örgütü olan National Alliance on Mental Illness (Ulusal Akıl Hastalıkları İttifakı) ile de iş birliği yapacak.

BİZE ULAŞIN