Everland Kids Festival’inde minikler eğlenceye doydu

Türk turizm ve otelcilik sektöründe başlattığı sıra dışı çocuk konseptleriyle ayrıcalıklı bir yere sahip olan ve Nisan 2022 itibariyle konseptini baştan sona yenileyen Ela Excellence Resort Belek, geleneksel “Everland Kids Festival”ini gerçekleştirdi.

Giriş Tarihi: 02.09.2022 14:31

Ela Excellence Resort Belek, her sene geleneksel olarak düzenlediği; minik misafirlerinin tatilde eğlence, sanat ve müzik dolu etkinliklerle unutulmaz anlar geçirdikleri "Everland Kids Festival' çocuklara unutamayacakları bir tatil yaşattı. Paw Petrol, Ninja Turtles, Sponge Bob, Dora gibi Nickelodeon karakterleri Ela Excellence Resort Belek'te Everland Kids Festival'inde çocuklarla buluştu. Everland Kids Festivali'nde çocuklar kendilerini her alanda özel hissetti. Sevdikleri karakterlerle dans edip fotoğraf çektirme fırsatı bulan çocuklar yaz tatillerini unutulmaz bir festivalle sonlandırdı. Açık havada kurulan eğlence parkurlarında eğlenceli anlar yaşayan çocuklar sanat faaliyetleriyle yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldular.

Kurulan birbirinden renkli gastronomik deneyim standlarının yanı sıra sanat faaliyet alanları, eğlenceli oyuncaklar, dans şovlar ve DJ performansla unutulmaz bir festival yaşayan çocuklara aileleri de eşlik etti. 8 gün süren dopdolu programda sanat faaliyetlerinden, robotik kodlama eğitimlerine, lego workshop'larından meslek atölyelerine, sihirbaz gösterilerinden bilim atölyelerine kadar "edutainment" konseptiyle hem eğlenme hem öğrenme odaklı aktiviteler gerçekleştirildi.

BİZE ULAŞIN