Emaar'da Zamanda Yolculuk Keyfi

Emaar Square Mall, Ağustos ayında da gerçekleştirdiği etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi: 17.08.2022 13:50

Emaar Square Mall'un tüm alanları Ağustos ayı boyunca, ziyaretçilerinin kendilerini adeta bir nostalji tünelinde hissedecekleri ve geçmişe yol alacakları bir zaman makinesine dönüşüyor! Zaman makinesiyle 17-25 Ağustos tarihleri arasında Orta Meydan'da geçmişe ait dekorlarla oluşturulmuş özel alanlar, sergiler, antika pazarı, mezatlar gibi birbirinden farklı ve eşsiz etkinlikler Emaar Square Mall ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Ağustos ayında gerçekleştirilecek Zaman Tüneli etkinliklerinin detayları ise şöyle:

15-25 Ağustos Nebahat Karyağdı-Rüya Gibi Zamanlar Sergisi:
Türk sinemasının zihinlerimizde yer etmiş ünlü isimlerinden ilham alan, kullanmış olduğu farklı teknik ve malzemelerle sanat dünyasının dev isimlerini çizgileriyle yeniden yorumlayan Nebahat Karyağdı, Emaar'da sergilenecek bu eserler ile sanatseverleri tarihi bir sanat yolculuğuna davet ediyor.

17 Ağustos Nostalji Milongası:
20:00-00:00 saatleri arasında Emaar Square Mall Orta Meydan alanında nostalji konseptinde milonga gecesi gerçekleşecek. Dansçıların kostümlerinden müziklere ve dans performanslarına kadar her detayda nostaljiyi hissedeceğiz.

18-25 Ağustos Antika Pazarı:
Vintage kıyafetler, takılar, eski plaklar, kitaplar ve birbirinden kıymetli pek çok değerli antika parça yeni sahiplerini bulmak için Emaar'da ilgilenenleri bekliyor olacak. Avm içerisine kurulacak standlar ile geçmişi günümüze taşıyan Antika Pazarında zaman zaman mezatlar da gerçekleşecek.

18 Ağustos Radyo 45'lik Yayını ve Müzayede:
18:00-20:00 saatleri arasında Radyo 45'lik DJ'lerinden Kübra Kaçmaz, Emaar Square Mall ziyaretçilerine özel olarak hazırlayacağı "Zamansız Şarkılar" programıyla Emaar Square Mall Orta Meydan'da özel nostalji yayını gerçekleştirecek.
"Zamansız Şarkılar" yayını sonrasında ise, alışveriş merkezi kapanış saati olan 22:00'den itibaren VIP olarak düzenlenecek müzayede başlayacak. Yine alışveiş merkezinin Orta Meydan alanında gerçekleşecek olan müzayede de antika eserlerin satışı gerçekleşecek.

19 Ağustos Açık Hava Sineması / Bizim Aile:
21:00-23:00 saatleri arasında Emaar Square Mall Orta Meydan alanında geçmişin en güzel filmlerinden olan "Bizim Aile" filmininin gösterimi, nostaljik bir şekilde açık hava sineması şeklinde yapılacak.

20 Ağustos Retrobüs ve Açık Hava Sineması /Grease:
19:00-20:30 saatleri arasında Emaar Square Mall Orta Meydan alanında Retrobüs müzik grubu canlı performans sergileyecek. Aynı akşam 21.00-23.00 saatleri arasında açık hava sinemasıında ise Grease filmi gösterimi yapılacak.

21 Ağustos Radyo D Yayını ve Açık Hava Sineması /Oh Olsun:
18:00-20:00 saatleri arasında Emaar Square Mall Orta Meydan alanında Radyo D'den Hakan Eren"Hakan Eren'le Bir Zamanlar" programıyla yayın yapacak. 90'lar sanatçılarından sürpriz konukların katılacağı bu etkinlik adından çok söz ettirecek. Aynı akşam 21.00-23.00 saatleri arasında açık hava sinemasında "Oh Olsun" film gösterimi yapılacak.

BİZE ULAŞIN