The Bodrum Edition’da yaz buluşmaları

Conde Nast Traveller tarafından Readers Choice Ödülleri’nde 2021'de Avrupa'nın 4'üncü, dünyanın ise en iyi 24’üncü oteli seçilen, yeni çağın lüks anlayışının temsilcisi The Bodrum EDITION’da müzik ve eğlenceden dolunay partilerine, sağlıklı yaşamdan yoga ve meditasyon seanslarına özlenen yaz buluşmaları başlıyor.

Giriş Tarihi: 20.06.2022 13:59 Güncelleme Tarihi: 20.06.2022 14:01

Bodrum'un gözde yaşam alanlarından The Bodrum EDITION'ın yaz sürprizlerinden ilki, Ege Denizi'nin büyülü manzarası eşliğinde eğlenmek isteyenler için Beach Club'da her Cuma enerjiyi yükseltecek "Chill Out Vibes" partileri. Yaz boyunca, her Cuma 17:00 – 20:00 saatleri arası gerçekleşecek buluşmalarda The Bodrum EDITION, Happy House Music tarzının en iyi isimlerini ağırlayarak otel misafirleriyle birlikte dışarıdan gelen konuklarla unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak. İlki 17 Haziran Cuma gerçekleşecek Chill Out Vibes'da setin başına Cüneyt Çilingiroğlu geçecek. Haziran ayının diğer önemli Dj'i ise uluslararası müzik piyasanın sevilen isimlerinden Persic.


Yoga, Meditasyon ve Dolunay Ritüelleri
The Bodrum EDITION, sağlıklı ve iyi yaşam odaklı içerikleriyle de yaza hazır. Geleneksel bakış açısının minimalizm ile harmanlanarak merkeze yerleştirildiği Türk hamamının yanı sıra sekiz terapi odası, sauna, salon ve Vitality Lounge bulunan otelin SPA'sında tüm konuklar sakin bir ortamda en iyi şifa uygulamaları ve güzellik hizmetinden faydalanabiliyor. Ayrıca bu yaza özel YogaŞala tarafından yürütülen yoga programı kapsamında konuklar her sabah dinamik bir sunrise yoga seansı ile güne başlarken, her akşam üstü yumuşak akışlı bir sunset yoga seansıyla günü kapatıyor.
Otelin bu yaz ilk kez dolunay zamanlarına özel hazırladığı Burcu Kutluk rehberliğindeki "Zen At EDITION" programı ise sadece dolunay sabahlarına özel güne beden, zihin ve ruhun doğayla birlikte hizalandığı bir dizi meditasyon içeriği sunuyor. Ayrıca yine bugüne özel akşam saatlerinde otelin Beach Club'ında yapılacak barbekü partisi sonrası başlayacak "Full Moon Vibes" partileri Amber Joy Rava'nın ateş dansı ile ayın tam yuvarlak ve en parlak haline ulaşacağı dakikaları bir şölene dönüştürecek. Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında The Bodrum EDITION'ın heyecanla beklenen dolunay ritüellerini kaçırmayın.

BİZE ULAŞIN