The Bodrum EDITION 2022 yaz sezonu için açılıyor

Conde Nast Traveller tarafından Readers Choice Ödülleri’nde 2021'de Avrupa'nın 4'üncü, dünyanın ise en iyi 24’üncü oteli seçilen The Bodrum EDITION, 2022 yaz sezonu için 20 Nisan’da yeniden kapılarını açıyor.

Giriş Tarihi: 11.04.2022 16:15

Ian Schrager tarafından Marriott International ortaklığıyla 2018'de açılan, Türk Rivierasının en sevilen oteli ve yeni çağın lüks anlayışının temsilcisi The Bodrum EDITION, 20 Nisan Çarşamba günü çok özel bir yaz sezonu için yeniden kapılarını açıyor.

Geçen yıl Conde Nast Traveller tarafından Readers Choice Ödülleri'nde Avrupa'nın 4'üncü, dünyanın ise 24'üncü en iyi oteli seçilen The Bodrum EDITION, seçkin konukları için hazırladığı heyecan verici etkinlikler ve sürpriz pop-up işbirlikleriyle bu yaz da oldukça iddialı.

The Bodrum EDITION sevilen restoranları MORENA Beach Club, ünlü şef Diego Munoz imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli BRAVA, ünlü şef Osman Sezener imzasıyla modern Ege ve Anadolu mutfağı ile KITCHEN ve Asya Füzyon spesiyaliteleri ile pop-up INARI'nin yanı sıra özgün bir tasarımla dekore edilmiş olan odaları ve altın kumlu plajıyla konuklarını ağırlıyor.

Bodrum yarımadasının batı noktasındaki Yalıkavak Marina'ya üç kilometre uzaklıkta yer alan The Bodrum EDITION, çoğu Ege Denizi'ne bakan balkonlu, bahçeli veya özel havuzlu toplam 108 odadan oluşuyor. 108 odanın dahilinde kendi mutfağı olan suit odalar ve bir adet dört yatak odalı villa bulunuyor. Her odada özgün tasarım mobilyalar ve mermer banyolar yer alıyor. Konuklar son teknolojik donanıma sahip benzersiz bir deneyim sunan spa ve Türk hamamının yanı sıra, spor merkezinde, Ege denizinin büyülü manzarası eşliğindeki sonsuzluk havuzunda veya iskeledeki kişiye özel kabanalara sahip Beach Club'da unutulmaz anlara tanıklık ediyor. Ayrıca bu yaza özel YogaŞala tarafından yürütülen yoga programı kapsamında konuklar her sabah dinamik bir sunrise yoga seansı ile güne başlarken, her akşamüstü yumuşak akışlı bir sunset yoga seansıyla günü kapatacak.



EDITION markasının sanatsever felsefesi doğrultusunda The Bodrum EDITION, otel misafirlerinin ücretsiz katılabileceği sanat etkinlikleri ve atölyeleriyle de öne çıkıyor. Ayrıca hem eğlenmek hem dinlenmek isteyenler için en iyi Dj ve müzisyenleri bünyesinde toplayıp; ayrıca her ay dolunay gecesinde "Full Moon Party"ler ile eğlendirecek. Sağlıklı yaşam odaklı Zen içerikli programlarla da sezon tamamlanacak.

BİZE ULAŞIN