Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın 23 yaşındaki oğlu Brooklyn Beckham ile 27 yaşındaki ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz, görkemli bir düğünle evlendi.

Giriş Tarihi: 11.04.2022 16:42

Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicola Anne Peltz, Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in ABD'deki malikanesinde 3,5 milyon dolara mal olan ve ünlülerin akın ettiği bir düğünle evlendi.

Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etti.

Dört çocuklu Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven ise gelinin nedimeleri arasında yer aldı. 10 yaşındaki Harper, düğün boyunca arkadaşlarıyla birlikte görüntülendi.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, düğün fotoğraflarının yayın hakkı için Vogue dergisiyle anlaştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve çekim yapıp sosyal medyada paylaşması yasaklandı.

ŞAŞIRTAN KARAR
İngiliz medyasının iddiasına göre Brooklyn Beckham, evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da alacak. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtildi.

BİZE ULAŞIN