Dior Zarafetiyle Dolu Bir Gastronomi Deneyimi: Le Restaurant Monsieur Dior

Tarihi merkezi Dior 30 Monteigne'i yeniden canlandıran moda evi, geçtiğimiz günlerde Jean Imbert'in cezbedici menüsüyle ilk Paris restoranını da açtı.

Giriş Tarihi: 05.04.2022 14:25 Güncelleme Tarihi: 05.04.2022 16:05

Avenue Montaigne'deki görkemli yeni butiğinin kalbinde yer alan Dior, geçtiğimiz günlerde Jean Imbert'in cezbedici menüsüyle ilk Paris restoranını açtı.

CEO Pietro Beccari'nin liderliğinde Dior, tarihi merkezi Dior 30 Monteigne'i yeniden açtı. Avenue Montaigne ve La rue François-Ier'in kesiştiği noktada yer alan bu yenilikçi 10.000 metrekarelik alan, bir müzeye, üç bahçeye, çok özel bir süite, ancak hepsinden önemlisi, Jean Imbert liderliğindeki farklı mutfak alanlarına ev sahipliği yapıyor.

Jean Imbert'in Paris'teki Monsieur Dior restoranı
Butiğin ortasında Jean Imbert imzalı Monsieur Dior restoranı bulunuyor. Fransız evinin evrenine ve bazı amiral gemisi tariflerine göndermelerle dolu, şefin türün harika klasiklerini yeniden ziyaret ettiği yeni bir Paris mekanı. Trüf mantarlı "Yeni görünüm" kroket, havyar ve krema yatağında "Christian Dior" yumuşak haşlanmış yumurta, greyfurt eşliğinde avokadoya gizlenmiş Granville yengeç, tatlı biberli mantı veya tatlı diş, bir farandole tatlılar: çikolatalı pasta, vanilyalı turta vb. tüm bu damak şölenini ve daha fazlasını Pâtisserie Dior'da bulabilirler.

BİZE ULAŞIN