Lüks ile Doğanın Kusursuz Uyumu: Maxx Royal Kemer Resort

Lüks bir konaklamadan çok daha öteye geçerek doğa ile iç içe yepyeni bir deneyim sunan Maxx Royal Kemer, sizi evinizin güven ve konfor hissinden ayırmadan birbirinden özel hizmetlerle ağırlarken, doğaya saygılı mimarisi ile de dikkat çekiyor.

Giriş Tarihi: 13.12.2021 17:03 Güncelleme Tarihi: 15.12.2021 16:14

Seyahat denince akla gelen gezmek, görmek, keşfetmek algıları yeniden kodlandı ve yeni nesil seyahat anlayışıyla birlikte tamamen değişikliğe uğradı. Her birimiz artık lüks bir otelde konaklamaktan çok daha fazlasına, keyifle hatırlanan ve sıradanın ötesine geçen deneyimler yaşamaya daha çok önem veriyoruz. Tüm günü deniz kenarında güneşlenerek geçirmek yerine her anı unutulmaz kılacak tatiller yaşamayı tercih ediyoruz.

Deneyimlemek için gezmek, eşsiz deneyimler yaşamak ve lüks bir hikayenin kahramanı olmak gibi olguların önem kazandığı bu süreçte, dönemin yükselen değerlerine ve bu değerler sayesinde belirlenen trendlere uyum sağlamak da son derece önem kazanıyor.

Birbirinden özel hizmetleri ve olanaklarıyla Maxx Royal Kemer, evimizin konforunda doğayla baş başa yaşama olanağı sunarken hem lüks hizmetleriyle unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Günümüz koşullarında temizliğin ve güvenliğin en yüksek seviyede tutulduğu, aldığı ödül ve sertifikalarla başarısını taçlandıran Maxx Royal Kemer, yılın en güzel günlerinde unutulmaz bir tatil deneyimi için sizleri bekliyor.

Kişiselleştirilmiş Özel Deneyimlerle Kendimize Ait Bir Dünya

Hayalinizdeki tatili her anı unutulmaz bir deneyime dönüştürmek için kişiye özel konaklama deneyimini kusursuzlaştıran Maxx Royal Resorts, otele adımınızı attığınız ilk andan itibaren başlayıp, tatilinizin son gününe kadar sunduğu hizmetlerle ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor.

Alışılagelmiş hizmetlerin ötesinde zihnimize kazınacak deneyimler yaşatmaya odaklanan Maxx Royal Resorts'un, misafir tercihlerine uygun ortam hazırlama ve kişiye özel hizmetler konusunda da yaratıcılığını konuşturduğunu söyleyebiliriz. Karşılandığımız andan seyahatimizin son anına dek isteklerimizle özel olarak ilgilenen, birbirinden eşsiz deneyimler sunan Maxx Royal Resorts, tatil algılarımızı yeniden kodluyor.

Maxx Royal, kişisel tatil asistanı (Maxx Assistant) hizmeti ile tatil başlamadan, tatilin her anında ve tatil sonrasında hep yanınızda… Her bir misafir için özel olarak atanan tatil asistanı, misafirin profiline, tatilden beklentisine ve isteğine göre tüm tatili yönlendirebiliyor. Tatiliniz daha başlamadan önce sizinle iletişime geçerek konaklama esnasında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detayları öğrenip, şartları tam da sizin istediğiniz gibi şekillendiriyor.

Rahatlık, konfor ve güven duygusunu öne çıkararak seyahatinizi ve kendinizi özel hissetmenizi sağlayan Maxx Royal, restoran rezervasyonlarından yastık seçimine, spor takviminizi hazırlamaktan özel taleplerinize kadar her detayı gerçekleştiren asistanınız sayesinde, yalnızca size özel unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Dilediğiniz restorandan talep ettiğiniz diyet, vegan veya glütensiz özel menüler, spor rutininizi devam ettirecek profesyonel eğitmenler, özel günleriniz için özenli kutlamalar, kişiye özel SPA programları, hatta tercih ettiğiniz kokuya göre konaklamanız süresince odanızın mis gibi kokmasının sağlanması gibi tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için gerekli olan en ufak detay bile düşünülüyor.

Daha önce tesiste konaklayan misafirlerin talepleri ise önceden kayıtlı olduğundan tüm hazırlıklar yapılıyor. Kahve seçiminizden en çok hangi mutfağı sevdiğinize hatta rahat ve huzurlu bir uyku için nasıl bir yastık tercih ettiğinize kadar pek çok ayrıntıyı hatırlayan ve bunu tesiste sadece bir kez konaklamanızdan yola çıkarak yapan bir sistemden bahsediyoruz. Konfor alanınızı genişleten tüm bu ayrıntılar sayesinde size yalnızca mükemmel tatilinizin tadını çıkarmak kalıyor.

Tatil asistanı dışında özel villalarda hizmet veren butler servisi ve talep edildiği takdirde özel aşçı hizmeti de bulunuyor.

Evinizin Konforundan Uzaklaşmadan Lüks Bir Deneyim

Seyahatlerimizde artık konakladığımız otelin lüks olanaklarının ve sadece bize özel hizmetlerinin yanı sıra evimizin sıcaklığını hissettiren bir atmosfere sahip olması da son derece önemli. Maxx Royal Resorts öncelikleri arasına konuklarının konfor duygusunu lüks hizmetleriyle birleştirirken bir yandan da ev sıcaklığını ve doğayla iç içe mimarisini sunuyor. Süitinize girdiğinizde kahve makinelerinden, oturma alanına pek çok hizmetle evinizde gibi hissediyorsunuz.

Geniş odalar, ferahlık ve samimiyet duygusunu pekiştiriyor. Maxx Royal Kemer Resort'un odaları bu konseptin en güzel örnekleri arasında bulunuyor. En küçük süiti bile 100 m2 olan tesiste, oturma alanı, geniş bir gardırop, soyunma ve hazırlık bölümü gibi olanakların yanı sıra her odasında duş ve jakuzi, geniş balkonlar, villalarda günde iki kez doldurulan Maxxibarlar mevcut. Özellikle ailece çıkılan uzun tatillerde sevdiklerinizle keyifli zaman geçirirken her detayı sizin için tasarlanan yaşam alanlarında konforlu bir konaklamaya ulaşmak mümkün.

5 odaya kadar çıkan geniş villaların kendine ait veranda, bahçe, ortak havuz veya özel havuz seçenekleri ile misafirlerin mutluluğu ve konforu en üst düzeyde tutuluyor. 24 saat sunulan oda servisi tüm öğünleri ev konforunda ve sevdiklerinizle yemenizi sağlıyor.

Doğaya Saygılı Mimarisiyle Lüks ve Konfor Bir Arada

Büyüleyici zarafeti ve şıklığının yanı sıra Maxx Royal Kemer, doğaya saygılı mimarisi ve çevresel olarak sürdürülebilir uygulamaları ile de göz dolduruyor.

Daha önce görmediğiniz güzellikte bir çiçek ya da şarkılarına kapılıp gideceğiniz zarif bir kuş duyarsanız hiç şaşırmayın! Çünkü mis kokulu çam ağaçlarının çevrelediği koylar ve büyüleyici doğanın tam kalbinde yeşil ve mavinin binbir tonuyla tanıştığımız tesiste, Yeşil Çatı sistemi sayesinde doğayla iç içeyiz...

Yeşil Çatı sistemi ile ekolojik bir alan oluşturarak kuşlara, böceklere ve özellikle bitkilere sağlıklı bir doğal yuva sağlıyor. Çevreye verilen zararı en aza indirgemek için büyük ambalajlı ürünlerin tercih edildiği tesis, ambalaj atığını azaltırken atıkları ayrıştırmaya da büyük özen gösteriyor. Tüm tehlikeli atıklar tesise özel dizayn edilmiş atık ayrışım depolarında ayrıştırılarak lisanslı firmalara teslim ediliyor.

Su, enerji ve doğal kaynakları tasarruflu kullanmak adına tesisin dört bir yanında bulunan tasarruflu aydınlatıcılar ve enerji tasarrufu sağlayan elektronik cihazlar da doğayı koruyan bir mimarinin ürünü. Maxx Royal Kemer'in içinde bulunan keçiler, onlara özel tasarlanan peyzaj ile yaşamlarını sürdürürken, misafirler hem doğada olmanın hem de lüks olanakların tadını çıkarıyor.

Lokal Lezzetler ile Kendimizi Gurme Gibi Hissetmeye Hazırız

Tatillerimizde artık lüks ve konforun yanında benzersiz deneyimlerin de öne çıkan yeni nesil seyahat kodlarından biri olduğunu söylemiştik. Deneyim odaklı tatilimizin olmazsa olmazları arasında dünya mutfaklarına özgü lezzetleri tadabilmek de yer alıyor. Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinin sunulduğu tesiste, dileyen misafirler Uzak Doğulu şeflerin Teppanyaki şovları eşliğinde Uzak Doğu'nun en özel tatlarını deneyimlerken, dileyenler İtalyan mutfağının nefis lezzetleri ile tatiline lezzet katıyor. Kendinizi dünyanın herhangi bir yerindeki huzurlu bir sahil kasabasında hissettirecek çeşit çeşit balıklar ve mezelerle donatılmış bir sofrada keyifli vakit geçirebilir, Türk mutfağından vazgeçmeyenlerdenseniz geleneksel Anadolu mutfağının müthiş lezzetleriyle buluşabileceğiniz restorana doğru yola çıkabilirsiniz.

Maxx Royal Kemer misafirlerinin en iddialı gastronomi duraklarından biri de Emerald Restaurant... Kahvaltı ve öğle yemeklerini Emerald olarak servis eden restoran, akşamları misafirlerini Michelin yıldızlı şef Alfredo Russo önderliğinde hazırlanan kusursuz tatlarla buluşturuyor.

BİZE ULAŞIN