El Capitan’da tabağınızda deniz esintisi

Mevsiminde taze ve lezzetli ürünleriyle denizin esintisini tabağınızda hissettiren deneyimsel deniz ürünleri restoranı El Capitan, Vadi İstanbul’da konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Deniz ürünleri ile hazırladığı özel lezzetleri yerli ve yabancı konuklarıyla buluşturan El Capitan damakta iz bırakma konusunda iddialı.

Giriş Tarihi: 14.10.2021 10:11

2020 yılında Vadi İstanbul'da açılan El Capitan, bulunduğu bölgenin tek deniz ürünleri restoranı olarak konuklarına hizmet veriyor. Deniz ürünlerine eşlik eden geniş bir kava ve içecek menüsüne sahip olan restoran, kaliteli servisi ile de göz dolduruyor. Zengin deniz ürünü seçeneklerinin olduğu güvenilir ve lezzetli menüsüyle öne çıkan El Capitan, iyi yemeğe eşlik eden müzikler ve mekan tasarımıyla özel bir ambiyansa sahip. Açık ve kapalı alanlarında vakit geçirebileceğiniz El Capitan, gastronomi deneyimi yaşatan lezzetleri ve müşteri memnuniyetini merkeze alan hizmet anlayışıyla deniz ürünleri ile keyifli bir yemek deneyimi için ideal. Pandemi koşulları nedeniyle sosyal mesafe kurallarına da önem veren El Capitan, 70 kişilik ferah bahçesinde konuklarına hem lezzetli hem de güvenli bir ortam sağlıyor. Konuklarının hassasiyetlerine önem veren El Capitan, keyifli bir yemek deneyimini özleyenler için geniş bahçesinde birbirinden özel deniz ürünlerini lezzetinden ödün vermeden yeni normal standartlarına uygun olarak sunuyor.


Uzman, Güvenilir, Lezzetli

El Capitan'ın kurucusu Kemal Pakyürek, Balık Kasabı markası ile de İstanbullulara hizmet veriyor. Mevsiminde taze ve lezzetli balık konusundaki uzmanlığını El Capitan'a aktaran Pakyürek, mutfakta kendi ürünlerini kullanmaya ve iyi ürünü müşteriyle buluşturmaya büyük önem veriyor. El Capitan'da deniz ürünleri tabağa ulaşana kadar çeşitli test ve onay süreçlerinden geçiyor. Güvenilir tedarikçilerle çalışmak ve doğru saklama koşullarına sahip olmak restoranın olmazsa olmaz kalite standartlarından. Yılların uzmanlığıyla güvenilir ürünleri tercih eden El Capitan'da lezzet deneyimi, genç ve yetenekli şef Mehmet Güngör'ün mutfaktaki yaratıcılığı ile tasarlanıyor. Deniz ürünlerini mevsiminde tüketmenin hem zindelik hem de lezzet açısından öneminin farkında olan genç şef, denizin iklimini menüsüne yansıtıyor. Yenilikçi ve sürdürülebilir bir anlayışla titizlikle oluşturulan menüler, doğru pişirme teknikleri ve mutfak ekibinin yaratıcılığıyla lezzet resitaline dönüşüyor.



Denizden Tabağa Bütüncül Bir Lezzet Deneyimi

Denizin bereketini ve doğallığını tabağa yansıtan El Capitan'da karidesin her halini tadabilirsiniz. Karides mücver, karides nachos, karides gambas, ebi tembura ve daha fazlası… Canınız istiridye, yengeç, salyangoz, kalamar, ıstakoz mu çekti? El Capitan, özel reçeteleri ile denizin tuzunu tabağınıza taşıyor. Burgerin ve makarnanın deniz ürünlü sunumlarından mezelere, salatalara kadar da birçok farklı alternatif El Capitan menüsünde mevcut.

Dostlarınızla, arkadaşlarınızla mevsimin özel lezzetlerini deneyimlerken iyi müziğin tınısı da restoranda size eşlik ediyor. Mevsimin lezzetlerini bütünüyle deneyimletmek için tematik menüler de sunan El Capitan, gusto sahibi konuklarını gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor. El Capitan, özel tadımlardan caz gecelerine, DJ performanslardan mevsimsel ürünler odaklı menülere kadar çeşitli etkinliklerini de dönemsel olarak düzenliyor. Hem lezzetli hem de entelektüel bir deneyim için El Capitan'a uğramayı unutmayın.

BİZE ULAŞIN