Titanic Rewards Members Club tatilinize değer katıyor

Ünü Türkiye’den dünyaya yayılan Türk otel zinciri Titanic Hotels Group, yeni üyelik kulübü ile misafirlerinin tatil deneyimine daha fazla değer katacak. Titanic Rewards Members Club, rezervasyondan başlayarak hem tatil sürecinde hem de sonrasında seçkin bir hizmet anlayışı ile özel fırsatlar sunuyor.

Giriş Tarihi: 08.10.2021 12:46 Güncelleme Tarihi: 08.10.2021 12:50

Titanic Hotels Group otellerinde konaklayan tüm misafirlerin öncelikli üye kabul edildiği program dahilinde üyelik kartları hazırlanarak kazandıkları ödül puanlar yüklendi. Titanic Rewards Members Club üyeliğini aktif edenlere ve yeni üye olanlara başlangıç puanı hediye veriliyor.

Silver, Gold, Platinium ve Black olmak üzere 4 farklı seviyesi bulunan Titanic Rewards Members Club üyeliği özel fiyatlar, online check-in, erken giriş, geç çıkış, özel ikramlar, özel indirimler, vip karşılama gibi bir çok avantaj sunarak ayrıcalıklarla dolu bir seyahat deneyimi yaşatıyor.

Biriken puanlarını odaya kahvaltıdan ala carte restoran rezervasyonuna, şarap gibi hediye alımından spaya, odasını upgrede etmeye kadar otelin her alanında kullanabilen misafirler, tüm işlemlerini online misafir asistanı ile gerçekleştirebiliyor. Statü seviyeleri arttıkça puan kazanma oranı da artan misafirler puanlarını Call Center üzerinden yapılan rezervasyonlarda indirim olarak da kullanılabiliyor.

Kişisel tercihlerini bildiren misafirlere özel hazırlıklar yapılıyor ve tercihleri göz önünde tutularak öznel hizmet veriliyor.

Yenilikçi yaklaşımı kusursuz hizmet anlayışı ile misafirlerine her zaman en iyiyi yaşatmayı hedefleyen Titanic Hotels Grubun en yeni hizmeti Titanic Rewards Members Club ile tatilinize değer katın, ayrıcalıkların keyfini çıkarın.

BİZE ULAŞIN