HuQQabaz Yeni Konsepti ile artık Dubai’de

Yeme-içme sektöründeki başarısıyla uluslararası arenada adını duyuran Q Food & Beverage Group, HuQQabaz markasıyla artık Dubai’de… Sunduğu zengin gastronomik lezzetlerin yanı sıra farklı konsept deneyimleriyle de benzersiz bir dünyanın kapılarını aralayan HuQQabaz, Dubai’nin en büyük AVM’lerinden biri olan Mall of the Emirates’ta HuQQabaz Garden konseptiyle kapılarını açtı. Marka, HuQQabaz Garden’da doğanın güzelliğinin ve yaz enerjisinin her an hissedildiği bir atmosfer eşliğinde misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Giriş Tarihi: 22.09.2021 13:24 Güncelleme Tarihi: 22.09.2021 13:24

Yeme içme sektöründe farklı konsept ve deneyimleriyle küresel bir marka haline gelen Q Food & Beverage Group, HuQQabaz markasıyla bu kez Dubai'nin gözde mekanları arasındaki yerini alıyor. Bulunduğu bölgelerde yenilikçi konseptleriyle büyük beğeni toplayan HuQQabaz, bu kez Dubai'de, doğanın güzelliğinin ve yaz enerjisinin doyasıya hissedildiği atmosferiyle kapılarını açıyor.

Dubai'nin en seçkin AVM'lerinden biri olan Mall of the Emirates'ta kapılarını açan HuQQabaz Garden, benzersiz lezzet deneyiminin yanı sıra mekan tasarımındaki şık ve konforlu detaylarıyla da fark yaratıyor. Kanopi tasarımıyla mimari estetiği gözler önüne seren HuQQabaz Garden, yeşilliklerin ve begonvillerin renkli rüyasında görsel bir şölen sunuyor. Yöresel lezzetlerin yanı sıra modernize edilmiş yeni tatların ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri de sunan HuQQabaz Garden, şimdiden Dubai'nin en ilgi gören restoranları arasında yerini aldı.

HuQQabaz, dünya lezzetlerine imza attığı ikinci restoranını ise yine Dubai'de Jumeirah Beach Road'ta açacak.

BİZE ULAŞIN