Boğaz’da Ege lezzetleri

İstanbul, denizin en çok yakıştığı şehir… Peki, İstanbul’da bir deniz ürünleri restoranı en çok nereye yakışırdı derseniz, cevap kuşkusuz Boğaz’a nazır Kuruçeşme olacaktır. 2019’da Kuruçeşme Oligark içerisinde hizmet vermeye başlayan Ringa Sea Food, deniz ürünleri menüsü ile ayrıcalıklı bir yemek deneyimi sunmaya yeni dönemde de güvenli turizm sertifikası ile gerekli tüm tedbirleri alarak devam ediyor.

Giriş Tarihi: 08.09.2021 15:15 Güncelleme Tarihi: 08.09.2021 15:15

Ülkemizin, içinden deniz geçen göz bebeği şehri İstanbul'un lezzeti, sunumları, konforu, atmosferi, ayrıcalıklı hizmeti ve sorumlu duruşu ile kısa zamanda gastronomi sahnesinde yükselen deniz ürünleri restoranı Ringa, Boğaz'a sıfır konumu ve şık, elegant mimari detayları ile misafirlerine A'dan Z'ye bir gastronomi deneyimi sunuyor. Bu detayların yanında büyük bir dikkat ve titizlikle güvenli turizm sertifikası ile pandemi önlemlerinin hepsini uyguluyor ve bu uygulamalar iç ve dış denetçiler tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor.

Gastronomi konsepti ve menüsü Şef Memet Özer'in yönetimde oluşturulan Ringa, menüsünü avlanma yasaklarına ve balık boylarına dikkat ederek misafirleri ile oluşturuyor. Denizlerin sürdürülebilirliği için kontrollü ve bilinçli tedarik sürecinin farkındalığı, Ringa misafirlerinin gastronomi deneyimini sorumlu bir hale getiriyor. Ringa'nın deniz ürünleri ise Akdeniz, Karadeniz ve Ege denizlerinden tedarik edilen ürünler.

Mevsimselliğin ve deneyimin öne çıktığı boğazın en yeni restoranı Ringa, menüsünde geleneksel meze severleri de unutmuyor. Avokadolu peynir, vişneli kabak çiçeği dolma, kıtır keçi peyniri, ekşili semiz gibi geleneksel mezelerde Ringa dokunuşunu bulurken tütsülenmiş uskumru, kekik yağı ile tatlandırılmış çiğ karides, balık tarama gibi deniz ürünlü soğuk mezeler ile Ringa'nın gastronomi serüvenine adım atıyorsunuz. Soğuk mezeler ile başlayan deniz ürünleri yolculuğu fener kavurma, deniz börülceli deniz tarağı gibi lezzeti Ringa'ya özel deniz ürünlü ara sıcaklar ile devam ediyor.

Deniz ürünleri seven herkes için Ringa'da farklı bir alternatif var. Farklı malzemeler ile lezzetlendirilmiş deniz ürünleri tartarlar, yeni bir gastronomi deneyimi arayanların ilgisini çekiyor. Limon ile tatlandırılmış somon tartar, mango sosu ile kılıç tartar veya avokado ile tuna tartar… Eşsiz bir Boğaz manzarası eşliğinde size kalan ise seçim yapmak oluyor.

Çiğ balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünlü makarnalar, mevsiminde balıklar… Ringa Sea Food denizin bereketini Boğaz'daki masanıza taşırken sizi Ringa'nın en özel misafiri hissettirecek bir hizmet veriyor.

İstanbullulara olduğu gibi İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere de bu şehrin en güzel ve en lezzetli anlarını deneyimleten Ringa, akşam yemekleriniz gibi öğle iş yemekleriniz için de tercih edebileceğiniz bir deniz ürünleri restoranı.

BİZE ULAŞIN