Bayram tatili için keyifli program

Her hafta sonu ayrı bir müzik ziyafeti ile misafirlerini ağırlayan Hilton Dalaman, bayram tatili için harika bir program hazırladı.

Giriş Tarihi: 02.07.2021 15:09

Her hafta sonu ayrı bir müzik ziyafeti ile misafirlerini ağırlayan Hilton Dalaman, bayram tatili için harika bir program hazırladı. Melek Mosso, Santi & Tuğçe, İskender Paydaş ve Orkestrası ve Levent Yüksel sevenleri ile Hilton Dalaman'da buluşuyor.

Konserlerin yanı sıra gün batımı saatlerinde beach barda sahne alan sanatçılar ile Hilton Dalaman'da müzik keyfi ikiye katlanıyor.

Geniş odaları ile lüks ve konforu doğayla içiçe deneyimlemeyi vadeden Hilton Dalaman'ın, 1500 dönümlük bir araziye mükemmel bir şekilde yayılan mimarisi, izole tatili tercih eden misafirlere güvende olduklarını tam anlamıyla hissettiriyor. Doğanın dinginliğini hissedeceğiniz konumu, yaz akşamlarınızı berrak bir gökyüzü ve yıldızlar ile buluşturuyor.

Bu yaz Kral Şakir ve arkadaşlarını misafir eden Carpi Kidz Paradise ise çocuklu ailelere doğa gezisi, uçurtma festivali ve Carpi Çiftliği ziyareti gibi aktiviteler ile muhteşem bir tatil vaad ediyor.

BİZE ULAŞIN