Tripadvisor'dan Travelers Choise 2021 Ödülü

Dünyanın en büyük seyahat platformu Tripadvisor’un gezginlerine her yıl düzenlediği anketlere göre belirlenen “Tripadvisor Travelers Choise 2021” ödülünü Titanic Hotels’in 8 oteli birden kazandı. Bu ödülle Titanic Hotels dünya otelleri arasında ilk yüzde 10’luk başarı dilimine yerleşmiş oldu.

Giriş Tarihi: 21.05.2021 14:37

Son 12 ayda Tripadvisor'da harika gezgin yorumları kazanan, dünya çapındaki gezginlere sürekli olarak harika deneyimler sunan işletmeleri kutlama niteliğindeki bu ödülü, Titanic Hotels bünyesinde yer alan Titanic Deluxe Golf Belek, Titanic Beach Lara, Titanic Mardan Palace, Titanic Deluxe Bodrum, Titanic City Taksim, Titanic Port Bakırköy, Titanic Business Kartal ve Titanic Gendarmenmarkt Berlin almaya hak kazandı.

Tripadvisor Ticari Direktörü Kanika Soni yaptığı açıklamada "2021 Travellers Choice Ödülleri'nin tüm kazananlarını tebrik ediyoruz" dedi. "Geçen yılın turizm işletmeleri için son derece zor olduğunu biliyorum. Beni etkileyen şey, işletmelerin bu zorluklara nasıl uyum sağladıkları, yeni temizlik önlemlerini nasıl uyguladıkları, sosyal mesafe kurallarını nasıl uyguladıkları ve konuk güvenliğini önceliklendirmek için teknolojiden yararlanmaları oldu. Travellers Choice Ödülleri, değişen müşteri beklentileri ve yeni çalışma yöntemlerinde bile her seferinde kaliteli deneyimler sunarak sürekli olarak mükemmel olan işletmeleri vurgular. Gezgin müşterilerden gelen tam bir yıllık incelemelere dayanan bu ödül, bir pandeminin ortasında konuklara sağladığınız harika hizmet ve deneyimi anlatıyor. " diyerek sözlerini sürdürdü.

BİZE ULAŞIN