Wednesday İkinci Sezonu Resmi Olarak Onaylandı

Wednesday resmi olarak 2. sezon için yenilendi.

Giriş Tarihi: 07.01.2023 15:02

Netflix, Tim Burton'ın yönettiği hit dizisi Wednesday'in ikinci sezonunun yolda olduğunu doğruladı.

Netflix , heyecan verici haberi bir video ile duyurdu. Klipte, diziden farklı sahnelerde Jenna Ortega tarafından canlandırılan Wednesday Addams'ın bir karışımı yer alıyor ve karakter şu mesajla anlatıyor: "Son birkaç haftadır av oldum, uykularım kaçtı ve internette milyonlarca kez taklit edildi. Resmen işkenceydi. Teşekkür ederim."

Wednesday çanları bir kez daha çalıyor. "Dürüst olmak gerekirse, keşke biraz daha umursasaydım" diyor.

Wednesday Kasım 2022'deki prömiyerinden bu yana küresel bir başarı elde etti. Sadece bir hafta içinde 341,23 milyon izlenme saati toplayarak bir Netflix rekoru kırdı. Yayıncı, "Netflix'te İngilizce bir dizi için bir haftada en çok izlenen dizi rekorunu elinde tutuyor" dedi. Dizi daha sonra bir rekor daha kırarak Netflix'teki en popüler ikinci İngilizce dizi oldu ve üç haftada bir milyar izlenme saatine ulaştı.

Wednesday, Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılırken Tim Burton da hem dört bölümün yönetmenliğini hem de dizinin yaratıcılığını üstlendi.

Jenna Ortega Wednesday Addams olarak başrolde yer alırken Gwendoline Christie, Emma Myers, Christina Ricci, Catherine Zeta-Jones, Joy Sunday, Jamie McShane, Hunter Doohan gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosundaydı.

BİZE ULAŞIN