Wednesday'in 2. Sezonu Hakkında Bildiklerimiz

Ortak dizi sorumlusu Miles Millar, korku-komedi dizisinin potansiyel 2. sezonunda Wednesday'in hikayeyi anlatıyor.

Giriş Tarihi: 29.11.2022 11:36

Netflix'in Wednesday programının ortak dizi sorumlusu Miles Millar, 2. sezonda Wednesday'in olay örgüsünü anlatıyor. Millar, Wednesday'i Alfred Gough ile birlikte ve yönetmen ve yönetici yapımcı Tim Burton'ın rehberliğinde yönetiyor. Dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Academy'de geçirdiği süre boyunca, bir yandan ebeveynlerinin de dahil olduğu bir gizemi çözerken bir yandan da psişik yeteneklerini geliştirmeye çalışmasını konu alıyor. Jenna Ortega başrolde Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Riki Lindhome, Gwendoline Christie ve Christina Ricci ile birlikte yer alıyor.

Millar, Wednesday 2. sezonun olası hikayesinden bahsetti. Morticia ve Gomez Addams iki bölümde yer aldığından, Addams ailesinden daha fazla kişiye odaklanmanın yanı sıra, 2. sezonla birlikte Wednesday arkadaşlıklarda nasıl gezinileceğini öğrenmek zorunda kalacağını söylüyor. "Dizi gerçekten dünyayı siyah beyaz gören ve grinin tonları olduğunu öğrenen bir kız hakkında. Bence herhangi bir ilişki ya da arkadaşlık gibi, diğer faktörler nedeniyle karmaşıklaşabilir. Asla sorunsuz bir seyir olmayacak. Ve bu gerçekten onun arkadaşlığın iniş ve çıkışlarında gezinmeyi öğrenmesi."

Wednesday'in 1. sezonu Nevermore Academy öğrencilerinin okulun dışlanmışlarını ortadan kaldırmaya yönelik sinsi planı bozmak için Wednesday liderliğinde ayaklandığını gördü. Ve bu hikaye sona ererken, gösteri 2. sezon için cevaplanacak pek çok soru bıraktı. Ayrıca dizi, izleyicileri Laurel Gates'in başına ne geleceği, Wednesday'in Nevermore Academy'ye dönüp dönmeyeceği ve hatta takipçinin kimliği hakkında merak içinde bıraktı ve başka bir sezon için bolca malzeme verdi.

WEDNESDAY 2. SEZONU YÜKSEK MUHTEMEL GELECEK

Wednesday, 23 Kasım'da Netflix'te ilk sezonun sekiz bölümünün tamamını yayınlayarak hayranların kendi yollarına devam etmelerini sağladı. Dizi, prömiyerinden bu yana Netflix'in İlk 10 sıralamasında 1. sırayı sıkı tuttu ve bu da dizinin aboneler arasında popüler olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, izleyicilerden gelen sıcak karşılama ve Netflix'in İlk 10'daki saltanatı ile 2. sezon umut verici bir olasılık gibi görünüyor.

Wednesday dizisinin henüz ikinci sezon onayı açıklanması. Bununla birlikte, dizinin daha yeni piyasaya çıktığı göz önüne alındığında, bir yenilemenin hala devam etmesi garip değil. Netflix, başka bir sezona yeşil ışık yakmadan önce büyük olasılıkla izleyicilerin gösteriye nasıl tepki vereceğini görmeyi bekliyordu ve Wednesday başka bir bölüm grubuyla ilerlemek için gereken dikkati ve incelemeleri topluyor gibi görünüyor. Bu nedenle izleyiciler Wednesday 2. sezondaki bazı haberler için muhtemelen biraz beklemek zorunda kalacak olsa da, kasvetli dizi için gelecek parlak görünüyor.

BİZE ULAŞIN