Knives Out 3 Hakkında Şimdiye Kadar Bildiklerimiz

Yazar/yönetmen Rian Johnson şimdiden bir sonraki Benoit Blanc gizemi için fikirler düşünüyor.

Giriş Tarihi: 29.12.2022 17:03 Güncelleme Tarihi: 29.12.2022 17:03

Rian Johnson'ın cinayet gizemi Knives Out, 2019'da gösterime girdiğinde anında bir klasik haline geldi. Eski James Bond oyuncusu Daniel Craig'in parlak Güneyli beyefendi dedektif Benoit Blanc rolünde oynadığı, Agatha Christie'den ilham alan eser, 300 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve yazar/yönetmene bir En iyi orijinal senaryo dalında Oscar adaylığı getirdi. Şimdi Johnson, filmin devamı niteliğindeki Glass Onion ile hayranlarını memnun etti.

23 Aralık'ta Netflix'te prömiyeri yapılan ikinci Benoit Blanc macerası, tatilde izlenmesi gereken bir macera ve Janelle Monáe ve Kate Hudson'ın da aralarında bulunduğu üst üste yığılmış bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılan başka bir sürükleyici bulmacayı gösteriyor. Halihazırda yeni bir Knives Out gizemi dileyen hayranlar, Johnson ve yayıncının zaten bir üçlü üzerinde çalıştıklarını bilmekten mutlu olacaklar.

KNİVES OUT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Glass Onion'un Netflix'e gelmesinden bu yana bir haftadan az zaman geçti , bu yüzden bir sonraki Knives Out prömiyeri için bir süre beklememiz gerekecek . İlk film 2019 sonbaharında vizyona girdi ve Glass Onion, yayıncının sonraki iki Knives Out filminin haklarını o yılın başlarında satın almasının ardından 2021 yazında çekildi . Neyse ki Johnson, yeni yılda üçüncü film üzerinde çalışmayı planladığını doğruladı.

Deadline'a "Dürüst olmak gerekirse, son birkaç aydır, şu anda benim için en heyecan verici yaratıcı şey o üçüncü film" dedi ve ekledi, "Sanırım hemen ona atlayacağım. Sözleşmeden doğan bir zorunluluk nedeniyle değil. Bunun hem bundan hem de ilkinden nasıl tamamen farklı olabileceğini bulma fikri."

KNIVES OUT KADROSUNA KİMLER KATILACAK?

Knives Out filmleri gerçek kadrolardır ve üçüncü filmi beklemenin en iyi yanı, hangi oyuncuların filme katılabileceğini teorileştirmek olacaktır. Daniel Craig bir sonraki film için hazır olduğunu doğruladı; Ne de olsa Benoit Blanc olmadan bir Knives Out gizemimiz olamaz! Oyuncu Variety ile yaptığı bir röportajda , "Eğer [Johnson] bunları yazmaya devam ederse, ben de yazmaya devam edeceğim. O zaman işi kolaylaştıran da bu, o o kadar harika bir yazar ki, sayfada benim yapmam için var."

Johnson her filmi bir öncekinden tamamen farklı yapma niyetini ifade ettiğinden, muhtemelen Glass Onion ekibinin geri kalanına veda ettik.

BİZE ULAŞIN