Knives Out 2'nun Setinden Fotoğraflar Geldi

Knives Out 2'nun çekimlerine Yunanistan'da başlandı.

Giriş Tarihi: 30.06.2021 14:32

Polisiye-komedi türündeki Bıçaklar Çekildi (Knives Out) filminin ikincisi için oyuncular sete çıktı. James Bond filmi Spectre'de birlikte oynayan ve Bıçaklar Çekildi 2 (Knives Out 2) filminin setinde bir araya gelen oyuncular Daniel Craig ve Dave Bautista birbirlerine sarılarak özlem giderdi.

Set fotoğraflarından Ethan Hawke'ın silah benzeri bir aleti Dave Bautista'ya doğrulttuğu görülüyor. Bu da Hawke'ın kadroya dahil olduğu anlamını taşıyor.


Daniel Craig

Bıçaklar Çekildi filminin 40 milyon dolarlık bütçesiyle 311 milyon dolar kazanç elde etmesinin ardından film, Netflix'in ilgisini üzerine çekmişti. Şirket, Knives Out'un haklarını 400 milyon dolar ödeyerek elde etti. Rian Johnson ile yapılan bu anlaşma dahilinde Knives Out bir üçleme olarak ilerleyecek. Üç filmde de Daniel Craig başkahraman olan dedektif Benoit Blanc'a hayat verecek.


Kate Hudson - Ethan Hawke

Knives Out 2'nin oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in, Dave Bautista ve Ethan Hawke'ın yanı sıra Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline ve Jessica Henwick bulunuyor. Filmin ne zaman Netflix'te gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

BİZE ULAŞIN