"The Mandalorian" 3. Sezon Hakkında Merak Ettikleriniz

Disney, The Mandalorian serisinin üçüncü sezonunun yayın tarihini resmen açıkladı. Üçüncü sezonda Mando ve Grogu tekrar bizlerle olacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.

Giriş Tarihi: 05.12.2022 09:56

Disney+ servisinde yayınlanan ve son dönemde Star Wars serisinin en sevilen hikayelerinden biri olan The Mandalorian dizisi geri dönüyor. Disney yaptığı açıklama ile The Mandalorian sezon 3 gösterim tarihini 1 Mart 2023 olarak açıkladı. Ayrıca dizinin yeni sezonu için bir görsel de yayınlandı.

The Mandalorian sezon 3 tarihi 1 Mart olarak açıklandı

Daha önce The Mandalorian 3.sezon çıkış tarihi Şubat 2023 olarak verilmişti. Disney anlaşılan yeni takvimde diziyi birkaç gün daha ileri atmış durumda.

Jon Favreau ve Dave Filoni'nin yapımcılığını üstlendiği yapımın yeni sezon duyurusu ise ikinci sezonun bitişinden yaklaşık iki yıl sonra geldi. 2. sezon finali 2020'de yayınlanmış ve ilk planlanana göre 2021'de 3. sezonun izleyicilerle buluşması tasarlanmıştı. Ancak araya giren The Book of Boba Fett dizisi, planları değiştirdi.

Disney+ platformunun sevilen dizisi Din Djarin'in hikayesini anlatmaya devam edecek. Karakteri son olarak The Book of Boba Fett dizisi içerisinde görmüş ve hikayede beklenen buluşmanın yeniden yaşandığına tanıklık etmiştik.Dizinin 3.sezonunda ünlü oyuncu Christopher Lloyd'un olacağı da rapor edilmişti. Son dönemde Nobody filmindeki performansıyla da dikkat çeken oyuncu bildiğiniz gibi Dr. Emmett Brown karakteri ile sinema dünyasına iz bırakan isimlerden biri olmayı başarmıştı.

Disney sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada ise "The Mandalorian ve Grogu, 1 Mart'ta Disney+'a geri dönüyor." ifadelerine yer verilmiş. Yayınlanan görsel ise şu şekilde;



BİZE ULAŞIN