Mandolorian yıldızından 3. sezonun çıkış tarihi için ipuçları

Gelecek sezonda yine Moff Gideon rolüyle bizi ekrana kilitlemesini beklediğimiz başarılı oyuncu Giancarlo Esposito, 'The Mandalorian' 3. Sezonu için bazı ipuçlarını dökülüyor...

Giriş Tarihi: 14.04.2022 15:32 Güncelleme Tarihi: 14.04.2022 15:36

Damla Yüce

Star Wars evreninde Moff Gideon karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Giancarlo Esposito, Disney+'ın The Mandalorian dizisinin üçüncü sezonu için potansiyel bir yayına çıkış tarihi açıkladı.

The Rich Eisen Show'un yakın tarihli bir bölümünde yer alan, Breaking Bad ve Better Call Saul'un gönüllerimizde taht kuran emektarı, çok popüler olan Star Wars serisinin üçüncü sezonunun hayranların beklediğinden daha erken yayınlanacağını açıkladı.

"Yakında geliyor, yakında geliyor" sözleriyle fanlara güvence veren Esposito "Son rötuşlar atılıyor ama bu yaz çıkacağına inanıyorum. Henüz kesin bir tarih belirlenmedi ama çok yakında" diyerek merak fitillerini ateşledi.

Esposito ayrıca The Mandalorian'ın ortak yaratıcısı Jon Favreau'nun, Moff Gideon'u özellikle kendisi için yazdığını ve kendinin de diziye kadrosuna katılmak için tek şartın "Moff Gideon karakterinin bir pelerini olması" olduğunu itiraf etti.

BİZE ULAŞIN