Indiana Jones 5'ten Phoebe Waller-Bridge'in Helena Karakterine İlk Bakış

Yeni bir Indiana Jones 5 görüntüsü, Harrison Ford ile birlikte Indy'nin vaftiz kızı olan Phoebe Waller-Bridge'in Helena'sına ilk resmi bakışı ortaya koyuyor.

Giriş Tarihi: 22.11.2022 17:13 Güncelleme Tarihi: 22.11.2022 17:14

2008'deki Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'dan bu yana ilk kez, Harrison Ford, henüz adı belli olmayan beşinci Indiana Jones filmi için kırbaç kullanan ikonik arkeolog olarak geri dönüyor. Ford yeniden başrolde olsa da Indiana Jones 5, dizginleri Logan ve Ford v Ferrari'nin yönetmeni James Mangold'a teslim ettiği için serinin Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ilk filmi. Bu yılın başında, Indiana Jones 5 yapımcısı Frank Marshall, Waller-Bridge'in karakteriyle ilgili ilk detayları, onun Indy'nin vaftiz kızı olduğunu ve adının Helena olduğunu söyleyerek açıkladı.

Empire, Waller-Bridge'in Indiana Jones 5'teki Helena'sına ilk resmi bakışı yayınladı. Waller-Bridge, Helena'yı bir muamma olarak tanımlarken, Mangold onu daha çok bir femme fatale figürü olarak resmettiği için karakterle ilgili bazı ek ayrıntılar da paylaşıldı.

Amazon dizisi Fleabag'da ilginç mizah anlayışıyla küçük ekran casus draması Killing Eve'i yeniden canlandırdı, Solo: A Star Wars Story'de droid L3-37'yi seslendirdi ve No Time To Die'da senaryoya destek verdi. Waller-Bridge geçen yıl Indiana Jones 5'te rol aldığında, filmin Ford'la birlikte kadın başrol olacağı söylenmişti.

Filmde Harrison Ford'un dijital olarak gençleştirileceğine dair söylentiler, filmin yönetmeni James Mangold tarafından doğrulandı. Açılış sekansında, Indiana Jones'u orijinal üçlemedeki yaşında göreceğiz. Harrison Ford'un arşivlenmiş görüntülerini yeni çekilmiş görüntülerle eşleştirmek için birçok teknik bir arada kullanıldı.

Harrison Ford'a Phoebe Waller Bridge, Mads Mikkelsen, Toby Jones gibi isimlerin eşlik ettiği "Indiana Jones 5" 30 Haziran 2023'te vizyona girecek.

BİZE ULAŞIN