Phoebe Waller-Bridge Indiana Jones 5'te Rol Alacak

Fleabag yıldızı Phoebe Waller-Bridge, yeni Indiana Jones filminde Harrison Ford'a katılıyor.

Giriş Tarihi: 16.04.2021 13:01

Phoebe Waller Bridge, en son Indiana Jones filminde yer aldı. Ödüllü oyuncu, yazar ve yönetmen, serinin beşinci bölümünde Harrison Ford ile birlikte rol alacak. 78 yaşındaki Ford, fötr şapka giyen, gösterişli arkeolog olarak ikonik rolünü yeniden canlandırıyor.

Önceki Indiana Jones filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Steven Spielberg, yönetmenlik görevlerini Walk The Line ve The Wolverine gibi filmlerin yönetmeni James Mangold'a devrediyor. Spielberg yapımcı olarak kalacak.

Mangold yaptığı açıklamada, "Tüm zamanların en iyi film yapımcılarından oluşan rüya bir ekiple işbirliği yaparak yeni bir maceraya başlamaktan heyecan duyuyorum. Steven, Harrison, Kathy, Frank ve John benim sanatsal kahramanlarım. Büyüleyici bir aktör olan Phoebe'yi, parlak yaratıcı sesi ve şüphesiz setimize getireceği kimyayı eklediğinizde, yardım edemem ama Indiana Jones kadar şanslı hissediyorum." dedi.

Son bölüm olan, 2008 yapımı "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", dünya çapında 790 milyon dolar hasılatla büyük bir ticari hit oldu.

Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge ve Harrison Ford'lu Indiana Jones, 29 Temmuz 2022'de Vizyona Girecek.

BİZE ULAŞIN