BTS Üyesi RM Yakında İlk Solo Albümünü Çıkarıyor

Balming Tiger ile yaptığı son iş birliğinin ardından.

Giriş Tarihi: 01.11.2022 12:29

RM, solo sanatçı yolculuğuna devam eden en son BTS üyesi oldu ve BIGHIT MUSIC, müzisyenin ilk albümünü yakında yayınlayacağına dair raporları doğruladı.

Grup arkadaşları Jin ve J-Hope'un ayak izlerini takip eden rapçinin (gerçek adı Kim Nam-joon) albümünü tamamlamanın son aşamalarında olduğu bildiriliyor. İddialara yanıt olarak, müzisyenin şirketi haberi doğruladı: "RM'nin solo albümünü çıkarmayı planladığı doğru. Şu anda bunun için hazırlanıyor."

Yakında çıkacak albüm, RM'nin 2018'de çıkan ikinci mixtape'i Mono'nun ardından solo sanatçı olarak ilk müzik yayını olacak. Yeni kayıttan önce RM, alternatif K-pop grubu Balming Tiger ile güçlerini bir single üzerinde birleştirdi.

Antoloji albümleri Proof'u yayınladıktan sonra BTS, yedilinin her bir üyesi Güney Kore'deki zorunlu askerlik hizmetini tamamlamadan önce solo projeler başlattığından belirsiz bir ara verdiklerini duyurdu. Son zamanlarda, Jin " The Astronaut " başlıklı bir single yayınladı, J-Hope ise Jack in the Box albümünü yayınladı.

RM'nin solo albümünün 25 Kasım'da çıkması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN