Tom Holland 'Spider-man Freshman Year'da yer almayacak

Tom Holland 'Spider-man Freshman Year' için setlere dönmeyecek.Oyuncunun Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceği de belirsiz.

Giriş Tarihi: 22.07.2022 12:52

Damla Yüce

Kulislere göre Tom Holland, Spider-man Freshman Year dizisinde Peter Parker/Spider-Man rolünü yeniden canlandırmaya hazır değil.

Aylar önce Marvel, Spider-Man'in Disney Plus'a geleceğine dair Spider-Man: Freshman Year adlı bir animasyon dizisi duyurdu ve şimdi Marvel Sinematik Evreni'nden Tom Holland'ın Spider-man rolüne geri dönmeyeceği açıklandı. Yapımın "Peter Parker'ı Marvel Sinematik Evreni'nde Örümcek Adam olma yolunda, şimdiye kadar görmediğimiz bir yolculukla ve karakterin ilk çizgi roman köklerini kutlayan bir tarzla takip eden bir animasyon dizisi" olması bekleniyor.

Spider-man Freshman Year, Örümcek Adam'ın Kaptan Amerika: İç Savaş'taki haliyle Marvel Sinematik Evrendeki ilk çıkışından önceki olayları kronolojik olarak gösterecek. Dizi, bizleri, Marvel Sinematik Evreni'nde ima edilen ancak büyük ölçüde eksik olan karakterin bir parçası olan web-slinger'ın çizgi roman kökenli hikayelerinin daha fazlasını keşfetmeye hazırlıyor.

Spider-man Freshman Year ve diğer Marvel Studios gelişmeleri hakkında daha fazla bilginin bu yılki San Diego Comic-Con'da, stüdyonun Animasyon panelinde açıklanması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN