Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'tan Rekor Açılış

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok sadece ilk gününde 276 bin biletli seyirci tarafından izlendi ve pandemi döneminin ilk gün rakamları arasında rekora koştu.

Giriş Tarihi: 20.12.2021 10:17

Marvel'ın son çılgınlığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, ülkemiz izleyicisi tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören filmin ön satışlarının yüksek olduğu da söyleniyordu ve resmi olarak açıklanan ilk gün gişe sonuçlarına göre film birkaç rekoru birden kırmayı başarabilir. Warner Bros. Türkiye ve Box Office Türkiye 'den konu hakkında resmi açıklama geldi.

"Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'tan olağanüstü güzel bir başlangıç" başlığıyla duyurulan habere göre; film sadece ilk gününde 276 bin biletli seyirci tarafından izlendi ve pandemi döneminin ilk gün rakamları arasında rekora koştu. Filmin, hafta sonunda da bu yükselişini sürdürürse, genel anlamda en iyi açılış rekoru kıran yabancı film olma ihtimali gözüküyor.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım istemesiyle birlikte yaşananları konu ediyor. Örümcek-Adam'ın kimliği ifşa edilerek onun ve sevdiklerinin hayatı, halkın gözü önüne serilir. Kendisini büyük bir kaosun ortasında bulan Peter, aynı zamanda suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in hayatının da olumsuz etkilenmesine şahit olur. Arkadaşların üniversiteye girme şanslarının yok olmasına seyirci kalmak istemeyen Peter, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım ister.

Zorlu bir süreç geçiren sinema salonları Örümcek Adam sayesinde biraz nefes alacak. Önümüzdeki hafta Matrix serisinin dördüncü filmi Matrix Ressurrections'ın da gösterime girmesiyle bu durum daha da etkileyici bir hal alacak. Bakalım Örümcek Adam'la Neo'nun gişe mücadelesinde, önümüzdeki haftanın galibi kim olacak.

BİZE ULAŞIN