'Obi-Wan Kenobi' aslında film üçlemesi olacaktı

Obi-Wan Kenobi' başlangıçta bir film üçlemesi olarak kurgulanmış. Peki sezonlar devam edecek mi?

Giriş Tarihi: 30.06.2022 14:29

Damla Yüce

Star Wars hayranları, Ewan McGregor ve Hayden Christensen'ın Obi-Wan Kenobi spin-off'uiçin geri dönüşünden çok memnun kaldı Ve elbette Disney+ serisinin sadece altı bölümü yeterli gelmediğinden, seyircinin bir sezon daha istemesine şaşmamalı. Lucasfilm ve Disney henüz bir açıklama yapmamış olsa da, tüm Obi-Wan Kenobi projesininbaşta bir film üçlemesi olması amaçlandığından, sürgündeki Jedi Ustası etrafında daha fazla hikaye anlatımı için dizinin sezonları devam edebilir gibi görünüyor.

The Direct'e konuşan dizinin orijinal yazarı Stuart Beattie, McGregor'un sevilen karakterine odaklanan üç filmlik bir çalışma için Lucasfilm'e ilk teklifini açıkladı. "Yani Obi-Wan hikayemi Lucasfilm'e sunduğumda, 'Aslında burada üç hikaye var' dedim. Çünkü Obi-Wan'dan Ben'e geçmek için karakterin geçirmesi gereken üç farklı evrim var." Ewan McGregor'un da projenin bu halini onayladığını belirten yazar, "Anlatması harika bir hikaye, değil mi? Bu çok uygun bir karakter ve Ewan bu konuda çok harika. Yaşı da diğer her şey gibi mükemmel ve çok uygun." diyor.

Ne yazık ki, gişede inanılmaz bir performans sergileyen Solo'nun lansmanından sonra üçlemenin planları hiçbir zaman onaylanmadı. Beattie, "Bir buçuk yıl boyunca bunun üzerinde çalıştım" dedi. "Sonra, Solo çıktıktan sonra bir daha spin-off film yapmama kararı alınınca projeden ayrıldım ve başka şeylere geçtim."

BİZE ULAŞIN